19 Aug. 2016 23:30 , de andreea.archip

Iulia Albu plănuiește să se recăsătorească: “Îmi doresc încă doi copii!”/ VIDEO EXCLUSIV

Distribuie

Dacă pe plan profesional lucrurile îi merg excelent, Iulia Albu fiind cooptată ca jurat în cel mai nou proiect Kanal D, “Bravo, ai stil!”, fashion editorul are planuri mari și pe plan sentimental.

Divorțată de ani buni de celebrul designer Mihai, Iulia Albu se gândește tot mai mult la ideea de familie.  Discretă în ceea ce privește viața personală, aceasta a recunoscut că există o persoană specială pentru ea. Dacă el va fi sau nu alesul, rămâne de văzut. Cert este că eșecul mariajului anterior nu a speriat-o, iar ea este pregătită să își asume noi responsabilități.

Mai mult, este hotărâtă ca  Mikaela să nu rămână singurul său copil. “Firește, sigur că mă gândesc să mă recăsătoresc! Mie îmi place foarte mult această noțiune de familie și tot ce implică ea. Îmi doresc încă doi copii! Nu, deocamdată pe drum este doar acest copil al nostru, “Bravo, ai stil!”, a declarat, pentru Libertatea, Iulia Albu.

Iulia Albu în relații cordiale cu fostul soț

O dată cu trecerea timpului, Iulia și Mihai au decis să îngroape securea războiului și să se concentreze asupra fiicei lor, Mikaela, pe care amândoi o iubesc la fel de mult. “Suntem în relații cordiale și cred că este un lucru foarte important, având în vedere că avem un copil împreună”, a precizat ea.

iulia albu (4)

Mai poartă încălțăminte creată de fostul soț? “Am câteva perechi de pantofi, pe care le port în măsura în care se potrivesc cu ținuta pe care o am, nu consider că ceea ce a făcut la un moment dat este mai puțin valoros acum decât era atunci, în altă ordine de idei dacă mi se potrivește ceva și îmi place, sigur, cum să nu!”, ne-a dezvăluit ea. Nu a exclus din start varianta de a mai apela la serviciile fostului soț, însă ne-a oferit un răspuns diplomatic. “În principiu prefer pantofii Valentino, Dolce, Cavalli, Louboutin, preferințele mele nu că s-au schimbat neapărat , însă contextual este altul”, a subliniat jurata “Bravo, ai stil”, emisiune care începe luni la Kanal D.

Citește și:

Iulia Albu poartă războaie, dar crede că n-are dușmani. Spune despre sine ba că e o zână bună, ba domniță

 

Comentarii
template not found template not found template not found
template not found template not found template not found
← Inchide