15 Feb. 2018 11:51

“Mă însoară mama”, sezonul 1. Cove i-a cunoscut pe cei care vor să își cunoască sufletul pereche

Distribuie

Mă însoară mama”, sezonul 1 a început luni, 12 februarie, la Pro tv.  Opt băieți haioși și plini de viață vor încerca să-și găsească perechea potrivită cu ajutorul mamelor lor, bazându-se pe deciziile pe care acestea le vor lua pentru ei.

După ce a străbătut țara-n lung și-n lat, Cove i-a cunoscut pe băieții care, împinși de la spate de mamele lor, își caută sufletul pereche. Pregătiți să facă orice pentru a ajunge în fața altarului și bazându-se pe sprijinul mamelor, băieții sunt gata să înceapă aventura reality show-ului.

 În primul episod, mamele  au scos în evidență toate calitățile copiilor lor și vor explica de ce aceștia sunt varianta ideală pentru titlul de bărbatul perfect: „Cred că băiatul meu merită să fie luat de soț de orice fată, pentru că este un băiat tandru, calm și iubăreț!”, a spus mama unuia dintre aceștia. Când a fost nevoită să descrie cum ar trebui să arate nora ideală, lucrurile s-au complicat, pentru că mama își dorește o fată care „să îi ofere dragostea pe care noi nu i-am oferit-o de mic copil, să fie gospodină și liniștită”.

Cove are și el Joker și are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor

Cei opt băieți gata de însurătoare intră în emisiune împreună cu mamele lor pentru a-și găsi sufletul pereche. Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată șansa de a folosi un Joker pentru a-și salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are și el Joker și are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor și să anuleze o eliminare din show.

'Băieții din concurs sunt pregătiți să meargă pe mâna mamelor lor pentru a-și găsi sufletul pereche. Ele i-au înscris și tot ele vor decide pe parcursul show-ului ce fată rămâne și cine pleacă, deci rolul doamnelor o să fie esențial. Sunt singur că împreună vom putea să le arătăm că partenera potrivită chiar există', a spus Cove despre băieții înscriși în emisiune.

Citește și

VIDEO / Declarațiile șocante ale unei asistente medicale, victimă a violenței conjugale: Mă bate și soțul, mă bate și băiatul!'

 

Loading...
Comentarii