13 Sep. 2017 11:58

Marcel Toader a „chiulit” de la notar în ziua în care trebuia să divorțeze. Maria Constantin: „Să fie sănătos!”

Distribuie

Maria Constantin s-a prezentat astăzi la notar pentru a definitiva divorțul de Marcel Toader, însă acesta nu s-a prezentat. „Să fie sănătos. Eu îmi fac datoria”, a spus Maria Constantin. 

Maria Constantin a ajuns în această dimineață la notar, așa cum a promis în urmă cu doar câteva zile. Marcel Toader a refuzat să se prezinte, iar fosta lui soție a avut și un mesaj, imediat ce a semnat actele.

„Să fie sănătos. Eu îmi fac datoria şi dacă nu vine, iar bine” a spus Maria Constantin pentru Antena Stars. Deși căsnicia trebuia să se încheie în această dimineață, la notar, Marcel Toader  nu a venit, însă, i-a transmis un mesaj Mariei Constantin, în direct la tv.

”Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul”, i-a trasmis Marcel Toader la Antena 1, cu o zi în urmă.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Carmen Tănase crede că va fi bunică, dar fiul său nici nu se gândește. ”Am fost în vizită și ne-am certat!”


 

 

Loading...
Comentarii