Mihaela Rădulescu continuă seria „înţepăturilor” la adresa Andreei Marin. “Reginele nu poartă peruci”

18 aprilie 2017 21:20

Mihaela Rădulescu continuă seria înţepăturilor la adresa Andreei Marin. Diva de la Monaco a postat pe contul de socializare un nou mesaj care lasă loc de interpretări.

Mihaela Rădulescu continuă seria înţepăturilor la adresa Andreei Marin, iar de data asta, prezentatoarea de la „Uite cine dansează!” face referire la peruci și postează un mesaj în limba engleză, pe contul de Instagram.

Mihaela Rădulescu continuă seria înţepăturilor la adresa Andreei Marin, în mediul virtual

„Înainte şi după! Reginele sunt născute în august şi ele nu poartă peruci, hahaha, doar căciuli amuzante şi coafuri demne de o regină! Haha, în lacrimi azi-noapte, din cauza unei peruci stupide”, a scris Mihaela, după ce recent, Andreea Marin a purtat mai multe peruci în emisiuni, cu scopul de a atrage atenţia asupra suferinţelor îndurate de femeile care suferă de cancer.

Mihaela Rădulescu continuă seria

„Cu peruci şi căciuli sau fără, ar trebui să încerci să fii şi să te comporţi ca o doamnă. Atacurile astea directe nu te ridică mai sus decât ea!”, „Nu doar că nu te ridică, dimpotrivă, te coboară…”, „Regină și înainte și după” au comentat fanii.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro