23 Sep. 2017 14:52

Oana Roman i-a dat replica lui C.T Popescu după ce acesta a spus că oamenii fac copii când sunt nemulțumiți de viața lor

Distribuie

Oana Roman i-a dat replica lui C.T Popescu după ce acesta a spus că oamenii fac copii când sunt nemulțumiți de viața lor. Vedeta a răbufnit în mod public.

Oana Roman a postat un mesaj dur pe contul de socializare, în care își exprimă nemulțumirea pentru declarațiile lui C.T Popescu.

Oana Roman i-a dat replica lui C.T Popescu după ce acesta a spus că oamenii fac copii când sunt nemulțumiți de viața lor

Oana Roman i-a dat replica lui C.T Popescu printr-un mesaj uimitor

“Nu vă spun pe nume Domnule, căci m-aș coborî prea jos. Nu știu dacă aveți copii, probabil nu , și într-un fel e bine, pentru că ați fi avut un copil nefericit, care ar fi suferit mult avand un părinte cu astfel de gândire.
Ne spuneti ca oamenii fac copii din frustrare și din sărăcie . Ca oamenii fericiți nu fac copii. Ca oamenii inteligenti si cu cariera nu fac copii. Va jigniți părinții si câteva miliarde de părinți.
Porniți de la un procent infim de părinți cu probleme si generalizati nepermis.
Mă întreb cât sunteti de nefericit si de frustrat, si cât had in gândire puteți fi .
Nu Domnule, majoritatea copiilor de pe Planeta sunt făcuți din iubire, dacă știți ce înseamnă asta.  Copiii sunt iubire, sunt îngeri neprihaniti, care vin pe Pământ sa mai șteargă din răutate și din ură.  Oamenii se iubesc și fac copii. Majoritatea oamenilor se iubesc și fac copii. Nu ca să le dea cineva un pahar de apă, ci pentru că nu exista împlinire mai mare pentru o fiinta umană decat aceea de a creste frumos un copil.
Pentru ca nu exista emoție si fericire mai mare decât aceea pe care o simți cand copilul tau iti spune :Te iubesc!  Si cine nu a trăit asta, nu poate înțelege .
Ati pierdut orice urmă de respect din partea multor oameni si părinți pentru aceste afirmații, făcute, sper, intr-un moment în care luciditatea se pierduse temporar”,  a scris Oana Roman pe Facebook.

Cristian Tudor Popescu susține că oamenii fac copii atunci când sunt nemulțumiți de viața lor și dă ca exemplu Finlanda, unde nivelul de trai este unul ridicat astfel că, în opinia lui, finlandezii nu au nevoie de copii la bătrânește.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Mihai Mitoșeru s-a însurat în urma unui pariu. L-au provocat și l-au și filmat


 

Loading...
Comentarii