22 Sep. 2017 07:51

C.T. Popescu: „Copiii se fac pentru părinți. Oamenii fac copii când sunt nemulțumiți de viața lor”

Distribuie

Cristian Tudor Popescu susține că oamenii fac copii atunci când sunt nemulțumiți de viața lor și dă ca exemplu Finlanda, unde nivelul de trai este unul ridicat astfel că, în opinia lui, finlandezii nu au nevoie de copii la bătrânește.

Declarațiile au fost făcute joi seară, la Digi 24. Jurnalistul spune că oamenii, cu cât sunt mai mulțumiți de viața lor, cu atât sunt mai puțin dispuși să aibă copii.

Copiii se fac pentru părinți. Dacă îmi spuneți mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghițit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție în legătură cu propria lor existență în această viață”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24

Jurnalistul a dat ca exemplu Finlanda, unde nivelul de trai este ridicat, pensiile sunt mari, astfel că, în opinia sa, finlandezii nu au nevoie de copii care să aibă grijă de el la bătrâneze.

Într-o ţară că Finlanda, bătrânii nu au nevoie de copii, n-au nevoie de toiagul bătrâneților lor. Au bani din pensie. Să vedem spre ce duce această grijă excesivă a statului faţă de anumite categorii de cetăţeni”a spus jurnalistul. 


REPORTAJ VIDEO | Două imagini, două epoci. Un bărbat avea fotografii cu colegii din liceu, din 1981. I-a căutat acum și i-a pozat din nou! Vezi ce a ieșit!

FOTO EXCLUSIV/ Solista Maria Constantin s-a afișat weekend-ul trecut la un eveniment privat la brațul altui bărbat. Despre cine este vorba

Mihaela Borcea, cerută în căsătorie. „Sunt în stare de orice să fii soția mea”

O chelneriţă a servit ani de zile un bătrân nesuferit care jignea pe toată lumea. După moartea acestuia, femeia a avut șoc

Loading...
Comentarii