MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2018 07:24

Oreste l-a făcut praf pe Mircea Badea. “Dragul meu strigoi…Te voi dezbrăca foaie cu foaie”

Distribuie

Oreste l-a făcut praf pe Mircea Badea, printr-un mesaj dur postat pe contul de socializare. Reacția prezentatorului tv vine după mitingul organizat de PSD în Capitală, sâmbătă, 9 iunie, când iubitul lui Carmen Brumă a ieșit în stradă alături de alți susținători.

„Dragul meu strigoi Mircea Badea…

Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile,ma obliga sa-ți reamintesc suma eșecurilor tale absolute din ultimii 14 ani… iti mărturisesc cu toată deferența unui păcătos față de o scursura ca m-a starnit reacția ta la prima poza…și pentru ca ai ajuns vizitat de Dementorul care îți fura fericirea (uita-te la tine, poza a doua) încerc sa te trezesc la realitate înainte sa mori intoxicat cu propriul venin:

Campionule:

  1. Pe plan fiziologic (Mușchii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul in fata lumii întregi și tot arogant ai rămas
  2. Pe plan politic nu ai nici o izbânda, toți cei pe care i-ai susținut și o faci in continuare sunt scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-isti de ultima speța, tu însuți fiind un pui de turnător, și tot tu strigi ca un apucat împotriva securismului. Chiar nu ai nici o jena!
  3. În plan intelectual/spiritual ești sub Bianca Dragusanu, deci no comment

Îți declar ca începând de azi, dacă nu revii la minimul bun simt uman, te voi dezbraca foaie cu foaie ca pe o ceapa , pana când vei rămâne singur in sufragerie. Sufrageristule!  Singura diferența dintre tine și cel de lângă ( poza 3) este ca tu știi exact ce faci !!!”,  a scris revoltat Oreste Teodorescu.

Piața Victoriei, 9 iunie 2018. Mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut zona din fața Guvernului, pentru mitingul „împotriva abuzurilor' organizat de psd. Sâmbătă, în numai câteva ore, Piața Victoriei a devenit neîncăpătoare. 

Citește și

Mesajele părinților Simonei Halep, după triumful de la Roland Garros. Tania și Stere Halep, în al nouălea cer

 

Loading...
Comentarii