12 Sep. 2017 20:50

EXCLUSIV/ Prețul divorțului lui Marcel Toader de Maria Constantin. Afaceristul a cerut 20.000 de euro ca să spună tot

Distribuie

La finele lunii august, taman atunci când au reînceput emisiunile de divertisment, Marcel Toader și Maria Constantin au lăsat să se afle că nu mai formează un cuplu. Sursele noastre spun ca momentul nu a fost întâmplător ales și că el a fost strâns legat de lansarea grilelor de toamnă, astfel ca scandalul să aducă și un contract bănos.

Atât Maria Constantin cât și Marcel Toader au declarat că nu vor să ofere amănunte legate de separarea dintre ei, însă, cu toate acestea, de mai bine de două săptămâni cei doi se întrec în declarații incendiare. Se pare că acest circ mediatic are și o parte pozitivă, cea financiară. Conform surselor noastre, Marcel Toader și-a negociat dezvăluirile despre odivorț pe o sumă cu mai multe zero-uri, însă nu cu Maria Constantin, ci cu un post de televiziune. Se pare că 20.000 de euro ar fi prețul pe care l-a cerut omul de afaceri pentru a face dezvăluiri despre cea care i-a fost soție în ultimii ani, dar și despre presupusele motive care au dus la despărțire .

Divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin nu se mai termină

Suma pentru care a bătut palma într-un final Marcel Toader este, evident, confidențială. După mai multe negocieri și ajustări, sursele spun că ar fi obținut, totuși, mai puțin. Însă că și-a meritat banii cu vârf și îndesat, pentru că a vorbit în emisiuni fără niciun fel de restricție despre modul în care a decurs ultimul an din căsnicia lor. Mai mult, a oferit detalii spumoase despre cum a descoperit că Maria îl înșela cu alți bărbați, aducând spre difuzare atât fotografii, cât și mesaje din propriul telefon. Mai mult, a făcut un adevărat tur de forță între emisiuni, începând de la prânz și până târziu în noapte.


VIDEO EXCLUSIV/ Carmen Tănase crede că va fi bunică, dar fiul său nici nu se gândește. ”Am fost în vizită și ne-am certat!”

Comentarii
template not found template not found template not found
template not found template not found template not found
← Inchide