EXCLUSIV. Ramona Gabor nu prestează gratis pentru iubitul Monicăi. Vacanță pe banii lui Mr. Pink

23 august 2016 23:00

Ramona Gabor știe să se descurce cât poate ea de bine, astfel încât să nu-i lipsească luxul cu care s-a obișnuit în ultimii ani.

ramona gabor1

În timp ce surioara sa, Monica, abia dacă iese din permimetrul luxoasei vile în care locuiește cu Mr. Pink, Ramona Gabor se lăfăie în vacanțe de neuitat. Culmea, tot pe banii chinezului, pentru care lucrează să-i sporească afacerile. Ei bine, după ce s-a distrat mai întâi în Turcia și Grecia, grație noului său partener, băcăuanca a plecat de această dată în Spania, după câteva zile în interes profesional petrecute în Anglia. Ramona a îmbinat și aici utilul cu plăcutul. Adică l-a promovat pe Mr. Pink în fața partenerilor săi de afaceri, aflați și ei pe ”traseul” mezinei familiei Gabor.

Ramona Gabor a avut un singur iubit oficial de când a plecat din țară

De altfel, potrivit unor surse din apropierea Ramonei, dat fiind faptul că miliardarul asiatic este foarte mulțumit de serviciile acesteia, el îi plătește nu doar o parte din vacanțe, dar o ajută financiar și-n afacerea cu haine de plajă pe care aceasta a lansat-o în urmă cu câteva luni. De când a plecat din țară, Ramona Gabor a avut un singur iubit declarat, un tânăr irakian pe nume Ahmed, de care însă s-a despărțit în urmă cu aporoape doi ani. S-a zvonit chiar că Moni și Mr. Pink nu ar fi fost străini de această separare, care i-a prins ulterior, mult mai bine Ramonei, din punct de vedere financiar.

CITESTE ȘI: Și-a luat fițe de Dubai! Ramona nu recunoaște că e româncă decât atunci când îi iese ceva!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro