Uite cum arăta primul iubit al Andrei, de pe vremea în care nici nu-l cunoştea pe Măruţă! | FOTO de COLECŢIE

07 ianuarie 2013 06:00

Andra este una dintre româncele care a reuşit să îmbine munca cu familia. Astăzi, cântăreaţa are un copil minunat, un soţ iubitor şi o căsnicie reuşită. Dar oare care a fost prima ei mare iubire?

Deşi s-a măritat destul de tânără, la doar 22 de ani, Andra se pare că a mai avut o iubire înaintea lui Cătălin Măruţă. Numele lui este Dragoş, un fost component al trupei Groove. Relaţia dintre cei doi a ţinut doi ani şi jumătate.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.
La vremea respectivă Dragoş declara: „Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”

Andra şi Cătălin Măruţă s-au cunoscut în 2006 şi în 2008 cei doi s-au căsătorit. Ei au împreună un băieţel de un an şi jumătate pe nume David.
Sursă: stl.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro