VIDEO EXCLUSIV/ Cum evită Ioana Ginghină certurile cu Alexandru Papadopol. Îi spune clar ce dorește!

26 martie 2017 23:30 De: ,

Actrița a dezvăluit că-n familia lor nu-și mai au loc discuțiile mai aprinse. Cum evită Ioana Ginghină certurile cu Alexandru Papadopol? Doar printr-o comunicare, potrivit acesteia.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol formează unul dintre cele mai solide cupluri ale show-bizzului autohton. Asta chiar dacă cei doi s-au cununat civil, la doar câteva zile de când și-au început idila, pe platourile de filmare.

În această toamnă, ei vor sărbători zece anu de la nuntă și de o perioadă bună de timp, se înțeleg mai bine ca niciodată. Certurile de altfel inerente într-o familie nu-și mai au locul, asta pentru că, a dat de înțeles actrița, între ei există o foarte bună comunicare.

”Discuțiile apar în general când ai senzația că cel de lângă tine poate sau nu să-ți rezolve o problemă. Oamenii așteaptă ca celălalt să te ajute. Și chiar fără să-i spui de ce ai nevoie. El trebuie să ghicească. Dacă tu ești cinstit și îi spui: am nevoie, crezi c-o poți face, nu ar mai exista neînțelegerile. La noi, de ceva ani buni nu mai sunt discuții”, a mărturisit Ioana Ginghină pentru Libertatea. Altfel, Cci doi soți au grijă singuri de fiica lor.

Cum evită Ioana Ginghină certurile cu Alexandru Papadopol? Se înțeleg de minune și-și cresc singuri fiica

Nu au nevoie de bonă și, doar din când în când o mai lasă pe aceasta în grija bunicilor de la Târgoviște. ”Nu mai e nevoie de atâta ajutor. Amândoi avem programe relaxate. Când nu poate unul, poate celălat să stea cu ea. Acum Ruxi e și mare. Chiar dacă o iei cu tine,cum se întâmplă de multe ori, nu mai e problemă. Avem și bunicii de la Târgoviște și pe cei de la Sibiu, dar acolo o ducem numai în vacanțe, că-i cam departe”.

CITEȘTE ȘI: Ioana Ginghină a renunțat la tratamentele medicale și la visul de a fi din nou mamă! A refuzat să-și pună viața în pericol

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro