MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 10:00 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV / Speak și Ștefania au o relație modernă. „Poate să se ducă singură la discotecă”

Distribuie

Deși nu au niciun un an de relație, Speak și Ștefania au o relație modernă, în care nu dau prea multe semne de gelozie sau de posesivitate. Dat fiind faptul că artistul este mai mereu la studio, mărturisește că nu are nici cea mai mică problemă dacă iubita lui vrea să iasă singură în club.

Speak și Ștefania au o relație

De când formează un cuplu, Speak și Ștefania sunt văzuți împreună la toate evenimentele sau la toate emisiunile TV. Cu toate că pare că nu se despart nici măcar cinci minute și că nu vor să stea unul fără celălalt, există situații când ies și singuri.

Cu 10 ani mai mică decât el, Ștefania este la vârsta la care vrea să iasă mai mult și mai des pe la petreceri însă Speak preferă să fructifice intens totul timpul de care dispune. „Ce bine ai punctat. Noi nu mergem la petreceri, muncim nonstop', a spus mai în glumă mai în serios tânăra, completată imediat de iubitul ei. „Dar nu avem concerte? Nu e tot la discotecă? Dar eu o las. Poate să se ducă singură la discotecă. Du-te și lasă-mă să lucrez. Eu pot să lucrez tot timpul. Pot că trebuie în primul rând și că-mi place și cu asta mă ocup', a spus și Speak, punctând faptul că el niciodată nu i-ar interzice dacă vrea să iasă să se distreze într-un club de noapte.

„Mă dă și afară din casă.  Mai ies și fără el. Am fost chiar de 1 mai. El nu a mai vrut să meargă la o petrecere și am mers cu prietenii. Bine, prieteni cunoscuți de el. Nu mă controlează când ies, nu-mi dă mesaje încontinuu să vadă ce fac și unde sunt. E foarte grijuliu, o iau în sensul de grijuliu, pentru că mesajele sunt de genul când vin, dacă mai stă treaz să mă aștepte sau nu, cum sunt, dar oricum de când ne cunoaștem nu cred că am ieșit singură de trei ori. Nici el nu iese', a completat bruneta.

Speak și Ștefania au o relație

Speak și Ștefania au o relație bazată pe încredere

De altfel, chiar și în puținele momente când stau unul fără celălalt, cei doi nu se agasează reciproc cu telefoane sau cu mesaje. „Ne-am oprit în a ne da mesaje din astea, chiar și dacă are ea treabă în oraș sau eu. Dacă ne dăm mesaje și povestim prin mesaje ceea ce facem, acasă nu mai avem ce să vorbim. Ne povestim față în față că e mai sănătos', a spus Speak.

Conform celor spuse de cei doi artiști, se pare că cea care ar putea avea urme de gelozie ar fi Ștefania, care ne-a mărturisit că Speak are chiar mult mai mult lipici la bărbați decât ea. „Ai să rămăi suprinsă câte mesaje primește și el de la băieți. Nu mai multe ca mine, dar la concerte băieții nu au ochi pentru mine, nu știu care este treaba. Adică toți îl strigă pe el, să facă poze împreună', ne-a povestit amuzată Ștefania.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

Tudor Sișu spune că Dumnezeu l-a scăpat de droguri, într-un interviu pentru postul TV al Patriarhiei (VIDEO)

 

Loading...
Comentarii