MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2017 11:50

VIDEO/Ruby, transformată radical la debutul în film: „Mi-e prea lene ca să fiu nebună!”

Distribuie

Ruby, cântăreața cu voce guturală, tatuaje și bust impunător a lăsat puțin muzica deoparte și s-a dedicat filmului! Ea a primit un rol îl cea mai recentă comedie semnată de Iura Luncașu, „Ghinionistul”, care are premiera zilele acestea pe marele ecran. Astfel, Ruby a bifat și debutul într-un lungmetraj, alături de Lucian Viziru, care este soțul ei din film, dar și de actori precum Vlad Logigan, Gheorghe Visu, Virgil Ianțu, Diana Dumitrescu, Dorian Popa sau Codin Maticiuc.

Cântăreața a declarat exclusiv pentru Libertatea că dacă ar fi dat probă în acest film nu este sigură că ar fi primit un rol. „Am ajuns în film la apelul regizorului Iura Luncașu. Chestia asta m-a entuziasmat foarte tare! M-a și speriat în același timp, pentru că nici nu știam exact despre ce este vorba și nu voiam să mă fac de râs. Nu am mai fost niciodată implicată în producția unui film, pe platou. Fiind ceva nou m-a speriat un pic, dar sunt omul provocărilor, am zis că n-am cum să dau înapoi pentru că sigur voi regreta', a declarat Ruby.

Pentru filmări, focoasa brunetă a suferit transformări radicale: „În film am o perucă blondă, sunt pistruiată, pielea este foarte albă de la machiaj, port lentile de contact albastre, schimbarea este una foarte mare, Iura și-a dorit asta, să conturez un personaj complet diferit față de cum sunt eu în viața de zi cu zi sau în videoclipuri', spune cântăreața care are rolul unei femei fără scrupule, proprietara casei în care locuiește personajul principal, interpretat de Vlad Logigan.

Și pentru că tot e vorba de ghinioane și de răsturnări de situație inedite în filmul lui Iura Luncașu, Ruby a povestit și despre superstițiile sale: „Eu mă consider o fată foarte norocoasă și mă bazez pe asta, fără doar și poate. Superstiții am doar dacă sunt de bine, dacă sunt de rău nu le iau în seamă. Nu cred în lucrurile astea, dar când eram mică eram terorizată că dacă ești întins pe jos și cineva trece peste tine rămâi mic. Mai am asta cu întorsul din drum, câteodată o am, alteori nu, depinde cum îmi convine. Eu iau lucrurile într-un mod optimist de fiecare dată, pentru că din moment ce gândești bine, bine o să fie. Și la fel trebuie să și faci', a mai precizat cântăreața aflată la debut în film.

Ea a mai adăugat că încă din liceu și-a dorit să devină actriță, dar că nu se gândea la film, ci mai degrabă la scena teatrului. „Eu mi-am dorit în liceu foarte tare să lucrez la Teatrul Odeon, este teatrul meu preferat din București. În timpul liceului mergeam foarte foarte des la teatru, în special la Teatrul Odeon și de-atunci am rămas marcată și setată pe asta. Nu s-a întâmplat, dar uite că joc în filme! Cine știe, poate o să ajung și în teatru la un moment dat', a mai precizat Ruby.

Chiar și așa, tot pe scenă a ajuns, dar nu în spectacole de teatru, ci în show-uri muzicale. „Îmi place să fiu pe scenă și să transmit energia mea, în film ești altcineva, un personaj, iar mie îmi place ca oamenii să mă cunoască în primul rând așa cum sunt. Lucrul acesta îl pot face atunci când sunt pe scenă', a mai declarat cântăreața pentru Libertatea.

Și pentru că se apropie sărbătorile și Moș Niculae tocmai a vizitat-o cu niște cadouri, Ruby a mărturisit că este o fată cuminte: „Mi-e lene să fiu nebună. Sunt foarte leneșă și nu prea scoți nebunia de la mine. Doar pe scenă!'.

Loading...
Comentarii