23 Sep. 2017 21:00

VIDEO EXCLUSIV | Vlad Miriță a făcut afaceri cu colegii de breaslă. Le-a pus termopane Anastasiei Lazariuc și Angelei Gheorghiu

Distribuie

Vlad Miriță a făcut afaceri cu termopane! Tenorul a coborât de pe scena operei și a prestat servicii pentru unii dintre colegii săi de breaslă. El este cel care le-a furnizat tâmplăria modernă unor artiști precum soprana Angela Gheorghiu și cântăreața Anastasia Lazariuc.

Deși este prezent pe scena muzicală din România, Vlad Miriță, care este absolvent de ASE, nu se rezumă doar la această activitate. El și-a asigurat și își asigură venituri și din alte afaceri. Una dintre acestea a fost cu termopane.

Despre afacerea cu geamuri termopan ne-a vorbit binecunoscutul artist în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Libertatea.

„Tot timpul, în paralel, am mai făcut câte ceva. O perioadă am avut, cu un prieten bun de-al meu, și cu tatăl meu după aceea, în paralel, o firmă care punea geamuri termopan”, a dezvăluit Vlad Miriță.

Artistul a oferit astfel de servicii și colegilor săi de breaslă.

„Primul artist care a beneficiat, mi-aduc aminte, mai spre început așa … Avea la Victoriei un apartament doamna Anastasia Lazariuc. I-am pus acolo. N-am avut plângeri.

Și după aceea i-am pus un balcon, la o casă din București, Angelei Gheorghiu. dar dificil balconul, că era într-o formă … L-am sunat pe un prieten arhitect că nu se „pupau” niște lucruri acolo. A fost complicată lucrarea. M-am dus cu taică-meu, cu băieții, trebuia să mă asigur că iese treaba bine.

Lui Andrei Tudor i-am pus. Dar nu ne-am mai ocupat de asta după aceea. prietenul meu a rămas cu firma. Mă pasionează ideea de bussines. Și mă bucur că e așa”, ne-a dezvăluit binecunoscutul tenor, care a mărturisit că își dorește, în plan personal, foarte mulți copii.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Anca Serea și Adi Sînă au propriul reality-show. „Bugetul familiei se duce în aparatură”

Loading...
Comentarii