Opinie de
Oana Dușmănescu
Toate articolele autorului

HOT: Boris Becker, fost jucător de tenis

Foto / EPA

Venit la București ca să promoveze șahul, Becker a rămas același player în toate sensurile, deși se mișcă mai greu zilele astea, pentru că a fost operat la un genunchi. La 51 de ani, germanul pare același superstar din tenis și din afara lui, care povestește, în plus, că practica și sportul minții înainte de meciuri, ca să se poată concentra mai bine de teren.

De altfel, acum mulți ani în urmă, fostul mare sportiv a povestit că el vede terenul de tenis ca pe o mare tablă de șah, împărțită în spații clare, pe care trebuie să acționezi și să reacționezi în fiecare meci, ca într-o întâlnire cu un Mare Maestru Internațional.

În plus, cunoscut dintotdeauna cu probleme financiare dintre cele mai grave, Becker a intrat în faliment anul trecut și, după vânzarea unor obiecte personale, printre care câteva trofee, s-au strâns aproximativ un milion de euro. Becker pare a cheltui și a face la loc banii cu nonșalanță, de parcă și această activitate ar fi pentru el o provocare competitivă, nicidecum un necaz care-i urmărește de multă vreme existența.

NOT: Viorica Dăncilă, fost premier

Foto / EPA

Nu mai cred în toate așa-zisele acte ratate scoase pe gură de fostul prim-ministru al României. ”Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr, cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”.

Asta pare mai degrabă ori un adevăr aruncat în batjocură, ori un ocean de nepăsare în privința celor emise în spațiul public de Dăncilă, aflată în campanie electorală. Siguranța unui succes care nu mai are nevoie de grija vorbelor rostite pentru eventualii alegători sau pentru adversarii din ringul politic.

Am râs atât de mult la aberațiile Vioricăi Dăncilă, atât de numeroase, încât nici măcar amuzante nu mai sunt. Ca toate glumele sau gagurile pe care le repeți la nesfârșit. Umorul involuntar este și el o resursă limitată, care s-a consumat și în cazul Dăncilă, lăsând în urmă un teren pârjolit și câteva fântâni otrăvite.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie