Chunky overknees

Cizmele peste genunchi nu sunt o noutate ȋn materie de tendințe, ci faptul că anul acesta ele se poartă cu talpă plată și lejere pe picior. Fie că preferi o variantă biker ca ȋn prezentarea Acne Studios sau una din cauciuc propusă de casa Chanel, acest tip de cizme ȋți va conferi un aer fresh și nonconformist.

Sneakerși retro

Gucci a avut ȋn prezentarea sa de toamnă-iarnă și pantofi sport retro adidas, motiv pentru care această direcție a crescut ȋn popularitate. Și ȋn special varianta adidas Gazelle, un model clasic, cool și deosebit de confortabil, disponibil ȋn mai multe variante de culori. Un must ȋn orice șifonier!

Balerinii

Adorați de unii și evitați cu orice preț de alții, balerinii au revenit ȋn tendințe după o perioadă de absență. Iar de data aceasta sunt mai rafinați ca oricând. Vei avea nenumărate variante la dispoziție, de la cele din satin, la cele cu aplicații de cristale sau perle până la variante din piele lăcuită, toate te vor transforma ȋn cea mai diafană apariție.

Platformele

Deși nu sunt o noutate de sezon, platformele lansate de Versace acum ceva timp au dus la un trend ce pare să se mențină atât ȋn preferințele designer-ilor cât și în cele ale consumatorilor de modă și ale vedetelor. Astfel ȋți recomand să-ți achiziționezi neapărat o pereche fie ȋntr-o culoare aprinsă, pe care să-o porți drept contrast, fie pe alb, negru sau nude pentru a se integra ȋn ținute ȋn astfel de tonuri.

Analiză. Ministrul Agriculturii, o nouă abordare controversată: „Nu sunt de acord cu marca proprie din magazine”. Specialiștii spun că românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse
Recomandări
Analiză. Ministrul Agriculturii, o nouă abordare controversată: „Nu sunt de acord cu marca proprie din magazine”. Specialiștii spun că românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse

Pantofii bijuterie

Probabil ca o reacție contra minimalismului care a dominat ȋn ultimii ani podiumurile și alegerile publicului, designerii s-au ȋntrecut pe sine ȋn a crea pantofi ce pot fi asemuiți unor bijuterii și te asigur că ȋți vor atrage atenția. Alege o variantă metalică, cu pietre, din satin sau cu funde și te vei bucura de ei atât ȋn combinație cu o pereche de jeans, cât și seara cu o rochie la fel de sparkly.

 ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL ELLE.RO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.