BERBEC – 24 octombrie

Nodul Nord din Taur activează simțul banilor și al finanțelor în timp ce se aliniază cu Chiron în Berbec. Aceasta este pentru tine o oportunitate de a reflecta și de a vindeca modul în care propriile convingeri personale despre abundența financiară au creat de fapt realitatea pe care o trăiești. De asemenea, ar trebui să ajute la rezolvarea problemelor financiare vechi și să vă ofere spațiu pentru un nou început.

TAUR – 8 octombrie

Pluto este stăpânul lumii de dincolo și, pe măsură ce intră în direct în Capricorn, zona din viața ta care guvernează norocul, ți se va prezenta adevărul despre cât de mult ai sabotat sau ai ajutat la propria avansare. Norocul va reveni, la fel și sentimentul că universul este de partea ta. Trebuie doar să vă asigurați că profitați de oportunitățile care vă apar.

GEMENI – 5 octombrie

Vesta este asteroidul care îți guvernează propria lumină interioară, deoarece intră în direct în Vărsător și îți stimulează încă o dată capacitatea de a ști ce decizie va duce la abundență și care nu. Este posibil să faci unele reajustări, dar acest lucru te va ajuta să recunoști că ceea ce te atrage este și ceea ce te ajută să creezi acel sentiment de noroc pe care îl cauți. Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL SFATULPARINTILOR.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (1)

ivryernest   •   05.10.2022, 11:54

Dar p'a ta ai verificat-o ?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.