23 Ian. 2018 09:18

Simona Halep vrea să renunțe la un turneu important, din cauza accidentării la gleznă

Distribuie

Simona Halep vrea să renunțe la un turneu important, din cauza accidentării la gleznă.

Simona Halep s-a calificat en fanfare în sferturile de finală ale turneului de la Melbourne, după ce a spulberat-o pe Naomi Osaka, scor 6-3, 6-2, dar sportiva noastră este sâcâită în continuare de accidentarea la gleznă.

'Accidentarea este acolo, o simt, dar nu mă gândesc la asta. Am dureri la gleznă, dar joc cu ele. Mă aşteptam să nu mai joc după acea entorsă, aşa că orice s-a petrecut apoi a fost un bonus. Acum deja sunt la alt turneu, pentru că a doua săptămână la un Grand Slam înseamnă un alt turneu', a mărturisit Simona Halep la finalul jocului cu Naomi Osaka.

Simona Halep: 'Am nevoie de tratament și de zile libere'

Din cauza acestei accidentări, Simona Halep pare decisă să renunțe la turneul de tenis de la Sankt Petersburg, competiție programată să înceapă pe 29 ianuarie

„Următorul turneu din calendar este Sankt Petersburg, dar mai vedem daca joc. După ce termin la Australian Open îmi voi lua cu siguranţă câteva zile libere. Trebuie să verific din nou, să fac un alt RMN. Am nevoie de tratament şi de zile libere”, a anunțat Simona Halep. 

În 2017, Simona Halep s-a retras de la turneul din Sankt petersburg în sferturile de finală, acuzând o accidentare.

Astfel, în acest an, sportiva originară din Constanța ar avea de apărat 100 de puncte WTA, la care se pare că vrea să renunțe, pentru a fi aptă la turneul de la Doha, programat să înceapă la 12 februarie. 


CITEȘTE ȘI: LIVETEXT Simona Halep – Karolina Pliskova, în sferturile Australian Open 2018. Meciul se dispută miercuri, de la ora 06.00

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cât e el de actor, nu s-a putut stăpâni. Petrecere surpriză pentru Gabriel Fătu
Loading...
Comentarii