MENIU CAUTĂ
10 Apr. 2018 12:40

Viața amoroasă a Simonei Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis din lume a trăit câteva povești de dragoste, dar le-a ascuns foarte bine

Distribuie

Viața amoroasă a Simonei Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis din lume a trăit câteva povești de dragoste, dar le-a ascuns foarte bine.

Theo Marius Pașa, un machedon cu un trecut destul de ambiguu, pozează în noul iubit al Simonei Halep, dar nu-i exclus să fie un nou caz Victoraș Iacob, fotbalistul care s-a făcut de râs după ce a dat asigurări că nu este cu tenismena, deși nimeni n-a bănuit și nu l-a întrebat asta.

Theo Marius Pașa, beneficiind de „pașaportul' de aromân, și-a făcut loc mult mai lejer în anturajul sportivei. Cât de „împreună' sunt cei doi, rămâne de văzut.

Simona Halep a fost tot timpul foarte grijulie cu aparițiile ei și niciodată n-a dat detalii despre viața sa privată. O singură „scăpare' a avut, când a fost fotografiată la Portofino, celebra stațiune italiană, la brațul lui Radu Barbu.

Viața amoroasă a Simonei Halep. Bunica știa că se va mărita cu Costa Sponte

Prima relație din viața Simonei Halep ar fi fost cu Andrei Mlendea și ar fi început când sportiva a avut 18 ani. Se spune că acea relație, perfect ascunsă, ar fi durat până în 2013.

Un alt nume vehiculat a fost al lui Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, bun prieten cu Stere Halep. „Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri', a spus bunica Simonei Halep, în 2016, pentru „Libertatea'.

S-au mai rostit și numele unui anume Sorin Marin, dar s-a vorbit și despre cunoscutul artist Smiley, care însă a negat categoric orice apropiere de sportivă. 

Cel mai penibil a fost însă fostul fotbalist Victoraș Iacob, care a ținut să asigure pe toată lumea că nu este cu Simona Halep, deși nimeni nu l-a „bănuit' de așa ceva.


CITEȘTE ȘI: 

VIDEO EXCLUSIV/ Bunica Simonei Halep a povestit când și cu cine se va mărita sportiva. 'Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept!'

Loading...
Comentarii