MENIU CAUTĂ
, de Claudiu Petrisor

Alex Ferguson, despre reuşita CFR-ului: „Nu te poţi plânge când pierzi după un asemenea gol”

Distribuie

Golul lui Luis Alberto l-a impresionat până şi pe Alex Ferguson. "Ne-a învins un gol extraordinar. Nu am meritat să pierdem, ne-am creat câteva bune ocazii de a înscrie, dar când pierzi cu un gol ca acesta nu te poţi plânge. Am folosit o echipă tânără şi a jucat bine pe alocuri. Sunt mulţumit că am avut o evoluţie decentă", a spus tehnicianul lui Manchester.

Acesta a adăugat: „Ne-am calificat devreme şi asta ne-a dat ocazia să experimentăm şi să folosim jucători care aveau nevoie de un meci. Am oferit câtorva jucători tineri puţină experienţă şi asta îi va ţine în formă. Suntem în faza următoare din poziţia de câştigători ai grupei, dar printre posibilii adversari se numără câteva nume mari – Şahtior Doneţk, Milan, Porto. Ne-am calificat confortabil şi adevărata competiţie începe în februarie. Faza eliminatorie este fantastică”.

La finalul partidei, Luis Alberto a făcut schimb de tricouri cu Wayne Rooney şi i-a cerut mingea de joc arbitrului Daniele Orsato, care i-a oferit-o ca amintire.

CFR Cluj, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Manchester United, dar a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor, însă, de pe locul trei al grupei H, va evolua în 16-imile Ligii Europa.

Comentarii