Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Alexandra Dulgheru, îmblânzitoarea de șerpi. Sportiva noastră s-a jucat cu animalele, la Melbourne / GALERIE FOTO

Alexandra Dulgheru, îmblânzitoarea de șerpi. Sportiva noastră s-a jucat cu animalele, la Melbourne / GALERIE FOTO

Alexandra Dulgheru, îmblânzitoarea de șerpi. Sportiva noastră s-a jucat cu animalele, la Melbourne. Șerpi, șopârle, canguri, urși koala i-au intrat în grații jucătoarei noastre. Fotografiile au fost postate de sportivă pe contul său de Facebook.

Sportiva va luat startul în calificări, acolo unde va da peste o sportivă care reprezintă Canada cu origini românști, Bianca Andreescu.

Cel mai bun rezultat al Alexandrei, la Australian Open, a fost turul doi, în 2016. Asta în condițiile în care a prins turul 3 la toate celelalte turnee majore: Roland Garros, Wimbledon și US Open, toate rezultatele atinse în anul de grație 2010. Cel mai bun loc WTA ocupat de Dulgheru este 26, pe 11 aprilie 2011.

Alexandra Dulgheru, 28 de ani, ocupă acum locul 190 ATP, după ce a revenit în circuit după o accidentare la genunchi. De-a lungul carierei, Alexandra Dulgheru, o sportivă care preferă să joace pe zgură, a câștigat 2.021.520 de dolari, potrivit statisticilor oficiale ale WTA.

Close
Închide
  Close