MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2014 17:29

Alexandru Benga: ”Botev Plovdiv m-a anunţat că trebuie să-mi găsesc echipă!”

Distribuie

Botev Plovdiv are mari probleme financiare şi şi-a anunţat toţi jucătorii cu salarii mari să-şi caute echipă. Unul dintre aceştia este fostul jucător al Petrolului Alexandru Benga (25 de ani), care a înscris pentru bulgari la returul cu SP Libertas (San Marino) (2-0), care, după 4-0 în tur, le-a asigurat calificarea în turul II preliminar al Ligii Europa. Benga a dezvăluit că a primit aproape toţi banii de la bulgari, dar că aceştia l-au anunţat că trebuie să părăsească echipa de la sud de Dunăre.

”Aceasta este singura declaraţie pe care am dat-o în presa din România în legătură cu situaţia mea de la Botev. Clubul are achitate aproape toate obligaţiile faţă de mine, dar conducerea mi-a transmis că nu mai poate să-mi plătească salariul iar eu sunt liber să-mi găsesc o echipă. Dacă îmi voi găsi un angajament, care să mă mulţumească, clubul mă va lăsa să plec întrucât, aşa cum am menţionat mai sus, nu mai poate să-mi plătească salariul”, a declarat Benga la Digi Sport.

Alexandru Benga se alătură contingentului de foşti jucători din Liga 1 de la Botev, Ferebory Dore, Hamza Younes, Alexandru Curtea şi Srdjan Luchin, care au fost anunţaţi că nu mai pot fi plătiţi şi că trebuie să-şi caute echipă.

Citește mai multe despre Amical, plecare, Plovdiv și u cluj pe Libertatea.

Comentarii