MENIU CAUTĂ

Alina Dumitru îl încurajează pe Bute: „Lucică, bate-l pe Froch!”

Distribuie

Însoţit de antrenorul său Stephane Larouche, Lucian Bute a petrecut sâmbătă câteva ore în incinta Satului Olimpic, unde este cazată delegaţia sportivilor noştri. ”Mă bucur că am putut să îi vizitez pe românii mei. Când văd tricolorul, mă trece un fior şi mă simt ca acasă”, a exclamat Bute încântat, în clipa în care a dat cu ochii de drapelul arborat pe faţada blocului delegaţiei noastre.
După o scurtă sesiune de fotografii cu mai mulţi sportivi şi oficiali români, Bute s-a întreţinut, preţ de câteva minute, cu Alina Dumitru, medaliată cu argint la Londra: ”Am felicitat-o pentru această performanţă şi i-am mulţumit, ca român, pentru efortul ei. Alina Dumitru este o campioană”.

S-au felicitat reciproc

La rândul ei, judoka i-a întors complimentele: ”Şi Lucian a făcut cinste României, eu n-am ratat nici un meci în care el a boxat. Aş vrea să-şi recapete centura mondială şi în meciul revanşă să-i dea o lecţie de box britanicului Carl Froch. Aşa că, Lucică, bate-l pe Froch. Îţi ţin pumnii”, l-a încurajat Alina pe Lucian Bute.

Comentarii