Mergi direct la conținut »
Am ajuns s-o auzim și p-asta: Mutu e considerat exemplu! ”Ei sunt niște repere pentru actuala generație”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Am ajuns s-o auzim și p-asta: Mutu e considerat exemplu! ”Ei sunt niște repere pentru actuala generație”

Am ajuns s-o auzim și p-asta: Mutu e considerat exemplu! ”Ei sunt niște repere pentru actuala generație”

Am ajuns s-o auzim și p-asta: Mutu e considerat exemplu! ”Ei sunt niște repere pentru actuala generație”. Naționala României a bifat încă o ratare „fără emoții”în preliminariile CM 2018.

Dar, FRF a găsit soluția pentru ieșirea din criză: îl aduce în preajma tricolorilor pe „modelul” Mutu, un jucător extraordinar, dar cu mari probleme comportamentale. Adi Mutu a fost suspendat după celebrele scandaluri „Cocaina” și „Sibutramina” și a mai avut multe alte derapaje comportamentale, care nu-l recomandă tocmai ca pe un „model”.

Mihai Stoichiță a explicat ce rol i se va încredința lui Mutu la FRF.

”Mutu va colabora cu mine și cu staff-ul echipei naționale, în primul rând pe partea administrativă, probleme de imagine, de relații internaționale.

Va avea fel și fel de misiuni de popularizare al fenomenului fotbalistic în România, dar și în afară. Va lucra în zona asta. Există în organigrama Federației funcția pe care o va ocupa el. Va fi o colaborare între mine și el.

Când vor fi acțiuni ale echipei naționale, el va fi alături de Cosmin. Va fi un lucru bun pentru jucători. Ei nu l-au văzut pe Geolgău jucând, ei i-au văzut pe Mutu, pe Contra, pe Lobonț.

Cred că este foarte bine pentru jucătorii care vor fi convocați. Ei sunt niște exemple, niște repere pentru actuala generație. Venirea lui Mutu este de bun augur”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport Matinal.

Am ajuns s-o auzim și p-asta: Mutu a ajuns să fie exemplu. Cum îl poate ajuta pe Stanciu să renască

Stoichiță a explicat și cum îl poate ajuta Mutu pe Nicolae Stanciu să revină la forma care i-a făcut pe mulți să îl privească drept viitorul lider al naționalei României:

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

„O singură discuție a lui Mutu într-un context mai larg de discuții și pregătiri ar putea fi picătura care să umple un pahar de optimism, de revenire al o formă fotbalistică, morală și psihologică pozitivă pentru meciul următor”.

Stoichiță a uitat că Mutu l-a „tăvălit” pe Stanciu cu puțin timp în urmă: „Cu tot respectul, l-am ridicat în slăvi pe Stanciu, noul număr 10 și el avea trei meciuri la echipa națională. Ori cineva de la Steaua își dorește să-l vândă și jurnaliștii spun că e Pele, ori nu înțeleg eu fotbal”.

Stoichiță a dezvăluit și care a fost rolul lui Bogdan Lobonț în cadrul lotului.

”Lobonț a făcut o atmosferă bună la națională. S-a antrenat cot la cot cu ceilalți, a creat o stare de efervescență în cadrul lotului. A fost un tip mobilizator pentru toată lumea. E haios”, a mai spus Stoichiță.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV | Nunta lui Mutu cu Sandra, trasă la indigo după nunta cu Consuelo! Se însoară tot la castel și are același numar de invitați. Doar hainele-s mai ieftine!

 

Close
Închide
  Close