Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Anca Bucur, ”Miss Fitness Universe”, este hotărâtă să cucerească Las Vegas-ul!

Anca Bucur, ”Miss Fitness Universe”, este hotărâtă să cucerească Las Vegas-ul!

[gallery ids="1402344,1402346,1402345"]

Anca Bucur (27 de ani), ”Miss Fitness Universe”, a plecat miercuri către Las Vegas, unde va participa la Campionatul Internaţional “Fitness America”, una dintre cele mai importante competiţii din industria fitness-ului mondial.AB_004

”Am muncit foarte mult pentru această competiţie ce va avea loc în Las Vegas, la sfârşitul acestei săptămâni, şi sunt foarte încrezătoare. M-am pregătit intens timp de 3 luni, adoptând un antrenament specific acestui tip de concurs, pe lângă clasele pe care le predau zi de zi ca instructor de aerobic, la care am adaugat o nutriţie pe măsură, ce mi-a îmbunătăţit nivelul de pregătire şi performanţa”, a declarat Anca Bucur.

Fitness America Championship” sărbătoreşte anul acesta 25 de ani de la prima ediţie, iar competiţia se anunţă a fi impresionantă, cu peste 700 de concurenţi. Anca Bucur participă la categoria Profesionişti, categorie dedicată concurentelor deja calificate în urma câştigării unei competiţii importante, asa cum este ”Miss Fitness Universe”.

”Fitness America” este o luptă între cei mai buni profesionişti din industria fitness-ului şi sunt foarte mândră că fac parte din această divizie. În juriu vom avea oameni cunoscuţi din lumea gimnasticii, coregrafi, jurnalişti, fotografi, iar ei vin din Miami, Los Angeles, Las Vegas şi New York. Îmi doresc ca tot ceea ce depinde de mine să fie la înăltime, iar cei ce decid clasamentul sa fie corecţi„, a declarat Anca Bucur, înainte de a decola din Bucureşti cu destinaţia Las Vegas.

Close
Închide
  Close