Mergi direct la conținut »
Andrei Ivan, la Rapid Viena. Atacantul român a fost împrumutat de FC Krasnodar / VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Andrei Ivan, la Rapid Viena. Atacantul român a fost împrumutat de FC Krasnodar / VIDEO

Andrei Ivan, la Rapid Viena. Atacantul român a fost împrumutat de FC Krasnodar / VIDEO

Andrei Ivan, la Rapid Viena. Fostul atacant al Craiovei a fost împrumutat de la Krasnodar, iar austriecii au şi o clauză inclusă prin care îl pot transfera definitiv, în 2019.

„Mi-am dorit o schimbare, după un an dificil petrecut în Rusia şi vreau acum să joc din nou constant. Ştiu multe despre acest club şi am un sentiment bun după primele discuţii avute cu oamenii de aici.

De-abia aştept primele meciuri pe acest stadion superb şi sper ca evoluţiile mele să mă aducă la echipa naţională”, a spus atacantul care şi-a ales tricoul cu numărul 97, el fiind născut în 1997.

„Am avut experienţe foarte bune cu jucătorii veniţi din România. Mă gândesc la jucători precum Adrian Ilie şi Iulian Filipescu, la Zurich, Viorel Moldovan la Grasshoppers sau Mihai Tararache”, a comentat Fredy Bickel, directorul sportiv al clubului.

Înainte de plecarea în Austria, atacantul român a jucat doar nouă meciuri pentru Krasnodar (şapte în campionat, unul în Cupă şi unul în Europa League) şi nu a înscris niciun gol în Rusia.

CSU Craiova a luat o “căruţă” de bani pe transferul lui Andrei Ivan la FC Krasondar. 


Citește și: EXCLUSIV/ Fata de 14 ani a lui Teo Trandafir vrea să-și doneze părul. “Maia este foarte hotărâtă să facă asta”

Close
Închide
  Close