De Ciprian Iana,

În acest moment, Inter se află pe locul 2 în Serie A, cu 31 de puncte, după 12 etape, cu unul mai puțin decât liderul, Juventus Torino.

Printre altele, Conte a mărturisit în L’Equipe, ce sfaturi le-a oferit fotbaliștilor săi. Printre altele, tehnicianul de 50 de ani le-a transmis elevilor săi că ”în perioada competițională, raporturile sexuale nu trebuie să fie de lungă durată”.

Antonio Conte a continuat: ”Competiția este o luptă, iar când trebuie să lupți nu ai nici un motiv de râs sau să fii fericit. Sunt foarte concentrat pe faptul că la final doar unul rămâne în picioare și fac tot posibilul ca echipa mea să fie aceea”.

Conte este convins că își va încheia cariera de antrenor repede, pentru că se consumă foarte mult în timpul meciurilor: ”Acesta este felul meu de a fi, iar lucrul ăsta mă va determina să îmi închei cariera repede, pentru că trăiesc totul prea intens, mă implic total”.

De altfel, tehnicianul a dezvăluit că s-ar fi lăsat deja de antrenorat, dacă nu ajungea la Internazionale Milano!

”Mi-am impus un obiectiv mare, chiar de la început, în următorii trei sau patru ani să ajung să antrenez un club mare. Dacă nu aș fi reușit, m-aș fi lăsat de antrenorat. Oricum trebuie să merite. Mă întreb de multe ori dacă este corect să trăiesc atât de mult timp fără familia mea. Poți face multe lucruri în fotbal, dar nu trebuie să îți sacrifici familia”, a mai precizat Conte, citat de Mediafax.

Citeşte şi:

Islanda nu a mișcat în fața României. Totul despre adversara tricolorilor din barajul de Liga Națiunilor

Gică Popescu a ales adversarele României din Liga Națiunilor: ”Pe ele le-am bătut”

Averea lui Adrian Mititelu, sub sechestru. Omul de fotbal a fost pus sub acuzare

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă