Partida Dinamo – Concordia Chiajna a iscat valuri în fotbalul românesc după ce arbitrul Alexandru Tudor a avut unele intervenții neobișnuite în Liga I. Centralul i-ar fi spus antrenorului Chiajnei, Adrian Falub, că prestația fundașilor centrali nu este una bună. 

Fundașul central al Concordiei Chiajna, Iulian Mamele, a declarat pentru Dolce Sport că arbitrul Alexandru Tudor a avut pe tot parcursul meciului cu Dinamo intervenții verbale nepotrivite la adresa ilfovenilor. El a precizat că vrea să meargă la Comisiile LPF pentru o plângere față de Tudor.

Alexandru Tudor a precizat că nu a folosit în niciun moment al partidei cuvântul „blat”, iar în acţiunile sale din timpul jocului a încercat să aplice recomandările pe care arbitrii le primesc la cursuri.

Comisia de Disciplină precizează că Tudor a fost citat pentru „întârzieri la ieșirea pe teren”. „Referiri în raportul arbitrului cu privire la întârzierea ieșirii pe teren – Se citează dl. Tudor Alexandru, arbitrul jocului, pentru lămuriri cu privire la raportul făcut”, a anunțat Comisia.