MENIU CAUTĂ
07 Iun. 2010 21:47

Arhitectul care a lucrat la renovarea palatului lui Becali:«La un cutremur mare, pică sigur!»

Distribuie

Palatul lui Gigi Becali din Bucureşti, cumpărat in urmă cu patru ani cu 7.000.000 €, poate cădea la primul cutremur de peste 7 grade. Declaraţia a fost făcută de arhitectul Camil Roguski, care a lucrat la renovarea clădirii.

4430-261133-arh.jpg

Becali nu a făcut nici un rabat de la calitate la palatul lui, dar a greşit un lucru: nu a lucrat la rezistenţa clădirii. La un cutremur de peste 7 grade, pică sigur', a declarat arhitectul Cam4430-261053-gigibecali.jpgil Roguski, pentru Ring. Şi cum în ultima vreme se vorbeşte despre un cutremur iminent care va lovi şi România, se pare că Gigi Becali are de ce să-şi facă probleme, dacă nu începe cât mai repede consolidarea zidurilor. 

Fostul palat Auschnit de pe Aleea Alexandru nr. 1 din Bucureşti, actuala proprietate a lui Gigi Becali, are o vechime de peste 90 de ani şi o suprafaţă locuibilă de 2.000 de metri. Suprafaţa totală a domeniului este de 5.200 mp cu tot cu grădină. Din curtea palatului începe un tunel subteran încă funcţional, care ajunge până la Ministerul de Externe.

4430-261055-palatacum.jpg

Lucrările l-au costat pe Gigi 1.500.000 €

Gigi Becali a plătit pentru achiziţionarea clădirii şi a terenului 7.000.000 euro. L-au mai costat 1,5 milioane de euro renovarea şi restaurarea palatului, însă omul de afaceri nu s-a gândit să îl şi consolideze. După ce a achiziţionat clădirea, de la moştenitorii industriaşului Max Auschnit, Becali a renovat-o cu ajutorul studenţilor de la Facultatea de Arte Plastice, îndrumaţi de arhitectul Camil Roguski.

4430-261056-palatinainte.jpg

Sandu Geamănu, audiat în dosarul lui Gigi

Judecătorii Curţii Supreme l-au audiat, ieri, pe Ion Alexandru, zis Sandu Geamănu, în dosarul privind sechestrarea hoţilor care i-au furat o maşină lui Gigi Becali. Geamănu a susţinut că, la câteva zile de la scandal, o persoană i-a oferit un milion de euro pentru a convinge martorii să dea declaraţii favorabile patronului stelist. În replică, Nicolae Dumitraşcu, unul dintre bodyguarzii lui Becali, l-a numit femeie' pe Sandu Geamănu, pentru că acesta ar fi fost abuzat în închisoare.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii