MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 16:19

Arnd Peiffer a luat medalia de aur, apoi a criticat pe toată lumea: ”Eu văd exces în tot ce s-a făcut și pun la îndoială viabilitatea Jocurilor Olimpice”

Distribuie

Arnd Peiffer a luat medalia de aur, apoi a criticat pe toată lumea: ”Eu văd exces în tot ce s-a făcut și pun la îndoială viabilitatea Jocurilor Olimpice”.

Biatlonistul german Arnd Peiffer, care a cucerit, duminică, medalia de aur în proba masculină de sprint (10 km) din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Coreea de Sud), a criticat formatul Olimpiadei.

Arnd Peiffer a luat medalia de aur: „Nu sunt dintre cei care laudă doar pentru că am avut succes'

„Eu nu sunt dintre cei care laudă tot doar pentru că am avut succes. Eu văd exces în tot ce s-a făcut şi pun la îndoială viabilitatea Jocurilor Olimpice', a spus Peiffer după ceremonia de premiere.

Peiffer a cerut ca Jocurile Olimpice să fie mai restrânse astfel încât să nu fie distrus complet mediul înconjurător, iar organizarea să fie mai puţin pretenţioasă.

El a adăugat însă că se îndoieşte de faptul că părerea sa va conta spunând cu ironie: „Mai mulţi spectatori, mai mulţi bani pentru televiziuni – probabil că nu se va renunţa la nimic'. 

CITEȘTE ȘI: 

LIVE BLOG Jocurile Olimpice de iarnă 2018, program și rezultate. Primul titlu olimpic pentru austriacul Marcel Hirscher, la combinata alpină. Clasamentul pe medalii / FOTO

Loading...
Comentarii