De Mihai Toma,

Eroul de 20 de ani

Arvid Söderblom, 20 de ani, internațional suedez de juniori, a fost eroul serii! El a salvat 51 de pucuri din cele 53 de șuturi expediate la poarta sa în 60 de minute regulmentare, plus ”overtime”-ul de cinci minute.

Paradele tânărului goalkeeper format la Vastra Frolunda au permis echipei sale să ducă meciul la seria loviturilor de departajare. Era 2-2 la capătul prelungirilor.

Seara magică a lui Arvid nu se terminase. A parat 13 din cele 14 penalty-uri, dintre care 12 consecutive! Un adevărat Duckadam.

Cea mai lungă serie de penalty-uri de departajare din istorie!

Și portarul gazdelor a parat de 12 ori la departajare, așa că e ieșit cea mai lungă serie de șuturi de penalitate din istoria hocheiului, cu 28 de execuții (3 transformate, una de gazde, două de oaspeți). Conform regulamentului, se trage o serie de trei șuturi, apoi ”cap la cap” execuțiile decisive.

Meciul a durat, în total, 2 ore, 58 de minute și 43 de secunde!

La Vita Hästen, ”căluții albi” în traducere, evoluează atacantul maghiar de origine română Istvan Bartalis. El a ratat de două ori la penalty-uri. Oferise două pase decisive în timpul partidei.

Citeşte şi:

Cel mai bun hocheist al campionatului, eligibil pentru națională, nu are drept de joc din cauza scandalului dintre două cluburi! Reacții

După trei decenii de activitate, s-a retras oficial legendarul portar de hochei pe gheață Radu Viorel. Supranumit Hasek al României

UPDATE. A fost erou la primul meci! Deși a suferit o fractură craniană în 2006, portarul de fotbal Petr Cech a revenit la prima sa dragoste: a semnat cu o echipă de hochei pe gheață

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur