Mergi direct la conținut »
Astafei, cel mai nou ”lup”: ”Pentru mine, petrolul înseamnă viață!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Astafei, cel mai nou ”lup”: ”Pentru mine, petrolul înseamnă viață!”

Astafei, cel mai nou ”lup”: ”Pentru mine, petrolul înseamnă viață!”

Cea mai recentă achiziție a Petrolului, Victoraș Astafei (27 de ani), va evolua pentru următoarele 3 sezoane la Ploiești. Fotbalistul care poate juca atât mijlocaș, cât și vârf, vine de la Oțelul Galați, unde a marcat de 5 ori în 41 de partide. 

Astăzi, după ce transferul s-a oficializat, ”mușchetarul-poet” al Petrolului (n.r. – aluzie la look-ul mijlocașului care afișează o mustață precum a celebrilor mușchetari din romanul cu același nume al lui Alexandre Dumas) a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoționant pentru fanii ”găzarilor” prin care își anunță dragostea pentru noua sa echipă:

”Prea mulți oameni din lumea asta văd poezia ca pe un lux, nu ca o necesitate, asemenea petrolului. Dar pentru mine, petrolul înseamnă viață.”

Nu multă lume știe că Astafei e un jucator unic in Liga I. Scrie poezii pentru iubitele sale și le publică pe blogul său personal (CLICK AICI).

„Cand simt nevoia să scriu, scriu. Nu scriu lucruri despre fotbal, pentru că nu e mai important decât viața în sine. Nu-mi plac oamenii indolenți și plictisiți de viată, care nu fac nimic să schimbe asta. Nu fac nimic, nu vor să audă nimic, să știe nimic, pur și simplu le e bine așa”, a explicat Astafei într-un interviu în Adevarul de Cluj.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close