Mergi direct la conținut »
Au apărut cartelele telefonice pentru Borcică&co. Sunt ușor de introdus după gratii. ”Le poți băga în pâine, în cărți sau în hârtie igienică”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Au apărut cartelele telefonice pentru Borcică&co. Sunt ușor de introdus după gratii. ”Le poți băga în pâine, în cărți sau în hârtie igienică”

Au apărut cartelele telefonice pentru Borcică&co. Sunt ușor de introdus după gratii. ”Le poți băga în pâine, în cărți sau în hârtie igienică”

În zona Titan din București, în apropierea stației de metrou, un chioșc de ziare face mereu rețetă mai bună decât ceilalți buticari din zonă. A avut ideea de a pune în geam un anunț scrie cu litere de-o șchioapă: ”Avem cartele telefonice PENITENCIAR”.

Vânzătorul aflat la serviciu a explicat pentru sportnews.ro: ”Acum, că avem atâtea nume celebre în pușcării – Gigi Becali, frații Becali, Borcea și care-or mai fi, cartelele telefonice au mare căutare! Iar acest model, care costă 30 de lei, e foarte ușor de introdus după gratii și dat celor care sunt înnebuniți să vorbească la mobil în plus față de numărul de minute la care au dreptul”.

Omul a semnalat faptul că ”sunt ușor de manipulat. Cartelele pot fi ascunde foarte simplu în cărți, în pâine sau chiar în hartia igienică pentru cei de la închisoare! Cel puțin așa am înțeles că sunt valorificate! Iar la început de lună, când sunt zile de vizită la închisoare, vând cel mai mult!”. Vânzătorul susține că a aflat și că ”băieții de la pușcărie pot folosi cartelele la schimb. Le dau ălora cu dare de mână și cu nevoia de a vorbi pe mâncare sau pe țigări”. ”Orice deţinut are dreptul să vorbească la telefon 180 de minute pe zi, iar o convorbire poate să dureze maximum 45 de minute. Persoanelor aflate după gratii le sunt garantate zece apeluri telefonice lunar, aprobate în prealabil de conducerea Penitenciarului”, a declarat Gabi Botezan, purtător de cuvânt la Poarta Albă.

poză 3

 

Close
Închide
  Close