MENIU CAUTĂ
15 Mar. 2016 16:39

Au rămas pe drumuri! Petrolul nu se mai poate antrena la Crângu lui Bot! Gane, pregătire la Brazi

Distribuie

[gallery ids="1328550,1328551,1328552,1328553,1328554,1328556,1328557"]

Clubul Petrolul Ploiești a trebuit să renunţe la utilizarea bazei sportive de la Crângu lui Bot, 6 km de Ploiești înspre Târgoviște, a anunţat deprahova.ro.

Cel mai probabil, situația s-a produs din cauza problemelor financiare, contractul de închiriere care a expirat nemaifiind prelungit. Reponsabilii clubului au specificat că reprezentanţii Petrolului au mers la bază pentru a întocmi procesul de predare-primire.

În ultima vreme, galben-albaştrii, care au de marți un nou antrenor, Ionel 'Jerry' Gane, au folosit baza Conpet, de la Strejnicu, stadionul Chimia Brazi sau, în caz de vremea rea, au mers la Buftea sau la Izvorani pentru antrenamente!

Ionel Gane a luat un prim contact cu lotul marți după-amiază. Petroliştii au efectuat şedinţa de pregătire la stadionul Chimia, din Brazi, La antrenament a fost prezent şi Dacian Varga, exclus din lot şi trimis la juniori de către Constantin Schumacher din cauza atitudinii necorespunzătoare faţă de colegi. E posibil să reapară în lot și Laurențiu Marinescu.

Am acceptat pentru că este o provocare şi pentru că eu cred că mai sunt încă şanse ca Petrolul să evite retrogradarea. Este posibil ca echipa să sufere acel blocaj despre care spuneţi că a vorbit predecesorul meu. Trebuie să căpătăm mai multă încreedere, mai mult curaj. Şi la acest aspect voi lucra până la meciul cu CFR. Dacă vom avea un joc bun, dacă vom câştiga, totul se poate schimba', a declarat noul tehnician al 'lupilor'. 

Alături de Ionel Gane, în staff-ul tehnic al ploieştenilor a fost cooptat şi antrenorul secund George Biţă, în vreme ce de pregătirea portarilor se va ocupa, în continuare, Cătălin Grigore, iar preparator fizic va fi Cristian Dragotă.

Comentarii