Bălașa și Stoian au fost titulari în meciul de pe teren propriu contra liderul de până la acest joc. Crotone a învins cu 3-1, iar Cagliari a terminat cu doi oameni în minus, fiind eliminați Balzano (52) și Krajn (76). Dacă Bălașa a prins tot meciul pe teren, Stoian a fost schimbat în minutul 84 de Palladino.

Minunea din Cupa Italiei

Crotone are 48 de puncte, în timp ce Cagliari, picată pe 2, a rămas cu 46 de puncte, iar pe locul 3, cu 40 de puncte, se află Pescara lui Alexandru Mitriță, ex-Viitorul.

În Serie A promovează automat primele două clasate, iar formațiile clasate pe locurile 3-8 participă la play-off.

În Cupa Italiei, tot luni seară, Alessandria, din Seria C2 (divizia a patra), a trecut cu 2-1 (golurile învingătorilor au picat în minutele 83 și 90) de Spezia, Serie B, și va juca în semifinale cu AC Milan!

Tim are misiune grea

În Portugalia, Ioan Timofte este noul director executiv al clubului Boavista Porto, mutare făcută imediat după Anul Nou. Formația lui este pe locul 17, penultimul, retrogradabil, având o situația grea, la fel ca și echipa de ultima poziție, Tondela (9 puncte).

Luni seară, în partida care a închis etapa a 18-a din Liga Sagres, Boavista s-a impus acasă, scor 4-0, în fața echipei Vitoria Setubal (locul 9) și a făcut rost de trei puncte, în tentativa de a evita retrogradarea.

Are acum 13 puncte, iar Academica Coimbra, locul 16, primul de deasupra liniei retrogradării, are 17 puncte.

 

 

Urmărește-ne pe Google News