Mergi direct la conținut »
Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu, despre Viitorul - FCSB: “Pe final, parcă eram la box”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu, despre Viitorul - FCSB: “Pe final, parcă eram la box”

Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu, despre Viitorul – FCSB: “Pe final, parcă eram la box”

La Ovidiu, FC Viitorul și FCSB au terminat nedecis, scor 1-1, o partidă încrâncenată, decisă de reușitele lui Gnohere (86), respectiv Ianis Hagi (80).

De Ciprian Iana,

 Mircea Rădulescu, 76 de ani, directorul Academiei de Fotbal de la Voluntari, consideră că deznodământul acestui meci a nemulțumit pe toată lumea.

“La Ovidiu am asistat la o partidă importantă din acest final de campionat, unde o echipă, FCSB, vizează titlul, iar alta, Viitorul, participarea în cupele europene. Confruntarea, care a avut și o latură sentimentală, patru jucători de la FCSB (Benzar, Nedelcu, Tănase și Coman) jucând împotriva foștilor colegi de la Viitorul, a fost dramatică, mai ales în partea secundă, iar rezultatul final a provocat nemulțumire în ambele tabere.

Asta pentru că punctul obținut mai mult le-a îndepărtat de obiectiv decât să le apropie. În prima repriză, ambele echipe au pus accentul pe posesie. O posesie sterilă, care a făcut ca numărul fazelor de poartă să fie puține. A fost o bară a oaspeților (Planici), dar în urma unei faze fixe, și două acțiuni bune ale gazdelor, însă Calcan și Ganea au ratat din situații bune.

Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu, despre Viitorul – FCSB: ”Hagi aleargă după doi iepuri”

În repriza a doua și, mai ales, în ultimele minute s-a jucat cu garda jos. Finalul de meci a fost dramatic, Viitorul și FCSB arătând ca doi boxeri ajunși în ultima repriză care caută să-i aplice adversarului lovitura decisivă. Acest “pumn” n-a venit, însă jocul încrâncenat pe alocuri ne-a demonstrat că, în ciuda legăturii dintre Gică Hagi și Gigi Becali (n.r. – Hagi este nașul lui Becali), a primat doar latura sportivă a competiției.

Iar în acest sezon, Hagi aleargă după doi iepuri, el menajând trei jucători (Drăguș, Houri și Băluță) pentru importantul joc cu Craiova, contând pentru returul semifinalelor Cupei României (n.r. – 2-1 pentru Viitorul în partida tur). În această competiție, Viitorul are șanse reale să câștige trofeul”.


La Palatul Cotroceni cântă plictiseala! Cartea președintelui Iohannis despre ideea generoasă a Europei unite conține o colecție năucitoare de banalități!

Close
Închide
  Close