MENIU CAUTĂ

Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu, despre Viitorul – FCSB: “Pe final, parcă eram la box”

Distribuie

La Ovidiu, FC Viitorul și FCSB au terminat nedecis, scor 1-1, o partidă încrâncenată, decisă de reușitele lui Gnohere (86), respectiv Ianis Hagi (80).

 Mircea Rădulescu, 76 de ani, directorul Academiei de Fotbal de la Voluntari, consideră că deznodământul acestui meci a nemulțumit pe toată lumea.

”La Ovidiu am asistat la o partidă importantă din acest final de campionat, unde o echipă, FCSB, vizează titlul, iar alta, Viitorul, participarea în cupele europene. Confruntarea, care a avut și o latură sentimentală, patru jucători de la FCSB (Benzar, Nedelcu, Tănase și Coman) jucând împotriva foștilor colegi de la Viitorul, a fost dramatică, mai ales în partea secundă, iar rezultatul final a provocat nemulțumire în ambele tabere.

Asta pentru că punctul obținut mai mult le-a îndepărtat de obiectiv decât să le apropie. În prima repriză, ambele echipe au pus accentul pe posesie. O posesie sterilă, care a făcut ca numărul fazelor de poartă să fie puține. A fost o bară a oaspeților (Planici), dar în urma unei faze fixe, și două acțiuni bune ale gazdelor, însă Calcan și Ganea au ratat din situații bune.

Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu, despre Viitorul – FCSB: ”Hagi aleargă după doi iepuri”

În repriza a doua și, mai ales, în ultimele minute s-a jucat cu garda jos. Finalul de meci a fost dramatic, Viitorul și FCSB arătând ca doi boxeri ajunși în ultima repriză care caută să-i aplice adversarului lovitura decisivă. Acest ”pumn” n-a venit, însă jocul încrâncenat pe alocuri ne-a demonstrat că, în ciuda legăturii dintre Gică Hagi și Gigi Becali (n.r. – Hagi este nașul lui Becali), a primat doar latura sportivă a competiției.

Iar în acest sezon, Hagi aleargă după doi iepuri, el menajând trei jucători (Drăguș, Houri și Băluță) pentru importantul joc cu Craiova, contând pentru returul semifinalelor Cupei României (n.r. – 2-1 pentru Viitorul în partida tur). În această competiție, Viitorul are șanse reale să câștige trofeul”.


La Palatul Cotroceni cântă plictiseala! Cartea președintelui Iohannis despre ideea generoasă a Europei unite conține o colecție năucitoare de banalități!

Citește mai multe despre academia hagi și viitorul - fcsb 1-0 pe Libertatea.

Comentarii