Mergi direct la conținut »
Belgia, etapa a 13-a: Mouscron - Antwerp. Egal dramatic între Mircea Rednic și Laszlo Bölöni. La final, Loți și ”Puriu” au făcut show | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Belgia, etapa a 13-a: Mouscron - Antwerp. Egal dramatic între Mircea Rednic și Laszlo Bölöni. La final, Loți și ”Puriu” au făcut show | VIDEO

Belgia, etapa a 13-a: Mouscron – Antwerp. Egal dramatic între Mircea Rednic și Laszlo Bölöni. La final, Loți și ”Puriu” au făcut show | VIDEO

Belgia, etapa a 13-a: Mouscron - Antwerp (duminică, ora 21.00) sau Mircea Rednic contra Laszlo Bölöni. ”Puriul” i-a fost secund la națională lui Loți.

De Daniel Conțescu, Viorel Tudorache,

Mouscron – Antwerp 2-2 VIDEO

Au marcat: De Medina (10, 90+2) / Ardaiz (70), Matheus (78)

Mircea Rednic l-a titularizat pe Dorin Rotariu, dar l-a schimbat în minutul 57. 

Mouscron a obținut al treilea egal consecutiv pe teren propriu și a ajuns la cinci meciuri fără victorie. Trupa lui Rednic se află pe locul 7, cu 19 puncte, iar echipa lui Boloni este pe 5, cu 20 de puncte. Liderul Club Brugge are 33 de puncte.

La finalul partidei, Bölöni i-a luat microfonul reporterului și l-a intervievat pe bunul său prieten, Mircea Rednic, spre amuzamentul jurnaliștilor și al telespectatorilor. 

Bölöni l-a adus de ureche la flash-interviu pe fostul său secund de la echipa națională, iar Rednic a intrat în jocul lui Loți.

Cei doi s-au șicanat ca niște copii în fața camerelor de luat vederi.

Bölöni: Îți trag un pumn în gură dacă spui ceva rău despre mine.

Rednic: Niciodată. Un pic de respect, am fost colegi de cameră la echipa națională. Eu jucam la Dinamo, el la o echipă mică, Târgu Mureș.

Bölöni: Da, a jucat la echipa Securității. El a vrut să-mi fie secund când am devenit selecționer.

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă
Recomandări

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă

Rednic: După aceea, el a plecat la Sporting Lisabona, iar eu am ajuns la Rapid.

Bölöni: Ai câștigat campionatul.

Rednic: El e cel mai bun antrenor pe care-l cunosc. Dacă Jonathan făcea 2-0…

Bölöni: Ionatan sunt mere de mâncat.

În continuare puteți citi interviul savuros:

Bölöni: Bună seara, domnule Rednic.

Rednic: Sunteți domnul Bölöni?

Bölöni: Nu, sunt fratele său geamăn. Să uităm puțin de fotbal. Cum stai cu sănătatea?

Rednic: Prima dată am fost operat pe vene. Apoi m-am operat de tiroidă pe 20 ianuarie. Pe exterior sunt bine, la interior nu știu.

Bölöni: Arăți fantastic. Eu am spart toate oglinzile în casă, nu mai vreau să mă văd.

Bölöni: Ce s-a întâmplat în repriza secundă de echipa ta a scăzut ritmul de joc?

Rednic: Prietenul meu bun, antrenorul lui Antwerp, nu-mi amintesc numele…

Bölöni: Un tont.

Rednic: Da, a făcut schimbări foarte bune. Hairemans, Hairemans, stângaciul? Îl cunoști? A ordonat puțin jocul la mijlocul terenului. În prima repriză mijlocul lor nu a existat, am avut posesie ca Barcelona, însă în repriza secundă Antwerp a fost ca Barcelona.

O hackeriță pe jumătate româncă face furori în SUA: 'Pot să șterg toate voturile lui Donald Trump'
Recomandări

O hackeriță pe jumătate româncă face furori în SUA: 'Pot să șterg toate voturile lui Donald Trump'

Bölöni: Acum, serios, cum consideri rezultatul?

Rednic: Mi s-a părut un rezultat echitabil. Vreau să vorbesc pozitiv despre adversari. Au un antrenor care face o muncă bună la o echipă venită din divizia secundă, care acum e printre primele 6 în campionat. El doar face ceva mai bun decât noi, dar are jucători mai buni și un buget mai mare decât al nostru.

Bölöni: De unde ști că avem un buget mai mare decât al vostru?

Rednic: Eu lucrez pentru securitatea statului, am spioni. Tu îl ai pe Luciano D’Onofrio alături și ești protejat, ați continuat investițiile la stadion…

Bölöni: Eu reprezint un pic clubul Antwerp. Vreau să zic acum, când mă ascultă telespectatorii și jurnaliștii, că îmi scot pălăria în fața a ceea ce ai făcut tu aici în ultimul an și sper ca publicul local să fie puțin mai numeros… Vreau să-ți mulțumesc, ai făcut o mică revoluție la Mouscron.

Cultul lui Pomohaci. Cât de ușor scapă de închisoare pedofilii din România
Recomandări

Cultul lui Pomohaci. Cât de ușor scapă de închisoare pedofilii din România

Rednic: Nu a fost revoluție, a fost lovitură de stat.

Bölöni: OK, lovitură de stat, scuze, n-am știut.

După show-ul de la marginea terenului, Mircea Rednic și Loți Bölöni au mers împreună la conferința de presă.

Laszlo Bölöni: ”Evident, suntem dezamăgiți că am pierdut două puncte în ultimele secunde. A fost un joc cu două fețe. Nu am jucat rău în prima repriză, dar nu am fost suficient de buni pentru a anula golul primit până la pauză. Cu schimbările făcute după pauză era normal să revenim în joc. Jos pălăria pentru munca făcută de Rednic la Mouscron anul trecut. Am împărțit camera cu el ani de zile cu echipa națională și mă înțeleg foarte bine cu el”.

Mircea Rednic: ”Noi am avut mai mult inițiativa în prima repriză. A fost un meci în care ambele echipe au vrut să câștige. Am continuat să credem până la final și suntem mulțumiți cu egalul. Este un punct bun pentru noi”.

————————————————————————————————–

Derby-ul dat de clasament se joacă duminică seară, în fotbalul belgian. Formația Royal Excel Mouscron ocupă locul 8, cu 18 puncte, iar echipa Royal Antwerp FC se află pe poziția a 6-a, ultima care trimite în play-off, cu 19 puncte.

Mircea Rednic, 55 de ani, o pregătește pe Mouscon, pe care sezonul trecut a scăpat-o de retrogradare. Loți Boloni, 64 de ani, este cel care o ghidonează pe Royal Antwerp. ”Puriul” i-a fost o perioadă scurtă secund lui Boloni, în 2000, la echipa națională.

Ambii sunt extrem de apreciați în Belgia și au fost soluții vehiculate de presă pentru ocuparea postului de selecționer la naționala României.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Carmen Brumă se adaptează cerințelor fiului său: “Nu vreau să fie un copil ciudat!”

Close
Închide
  Close