Mergi direct la conținut »
Camelia Potec, la două săptămâni după naștere. "Nu mi-a fost și nu-mi este deloc ușor"
Sport Libertatea > Sport > Camelia Potec, la două săptămâni după naștere. "Nu mi-a fost și nu-mi este deloc ușor"

Camelia Potec, la două săptămâni după naștere. „Nu mi-a fost și nu-mi este deloc ușor”

Camelia Potec a oferit detalii despre cum este viața sa după ce a devenit mămică. Fosta sportivă are o fetiță.

De Dana Aramă,

Camelia Potec a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii septembrie a acestui an. Fosta mare campioană la înot a adus pe lume o fetiță care a primit numele Caelia Ioana.

La două săptămâni după ce a devenit mămică, Camelia Potec a oferit detalii despre fiica sa, despre naștere și despre rolul de mămică.


„La două săptămâni de la nașterea fiicei mele pot spune că iubesc să fiu mămica la fel de mult cât iubesc sportul. Este atât de frumos să descoperi un nou stil de viață în funcție de o persoană atât de mică, încât îmi doresc să retrăiesc la nesfârșit momentele acestea ?

Pentru că nu am apucat să postez foarte mult în ultima perioadă (sper că mă înțelegeți, am avut de învățat ?), țin să mulțumesc în primul rând, d-nei dr. care mi-a fost alături în cele 9 luni de sarcină și care m-a ajutat să-mi întâlnesc fiica ?‍?.

#Maternitatea… este locul unde a avut loc întâlnirea cu Caelia și unde ne-am simțit în siguranță chiar și atunci când am avut mici probleme de adaptare. Mulțumirile mele pleacă și către d-na dr. anestezist  care m-a înțeles și a avut grijă să nu simt nicio durere în timpul operației ?. Mulțumesc echipei post-operatorii și tuturor celor care ne-au îngrijit pe perioadă internării ?. Nu ne-a lipsit absolut nimic.

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România. Anunțul oficial
Recomandări

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România. Anunțul oficial

 

Timp de 5 zile fiica mea s-a aflat pe mâini excelente, așa că ofer toată recunoștința mea d-nei dr. neonatolog  și întregii echipe medicale de la neonatologie ?. Oameni calzi, profesioniști și mai ales, sufletiști ?
Nu mi-a fost și nu-mi este deloc ușor, dar sunt norocoasă din toate punctele de vedere. Caelia este un copil liniștit (deocamdată ?), tatăl ei și iubitul meu este trup și suflet alături de noi ( doar e fata lu’ tata ?), familiile noastre ne ajută necondiționat așa că nu putem decât să spunem că suntem ÎMPLINIȚI ?‍?‍?

Și pentru că nu am reușit să va răspund tuturor celor care ne-ați felicitat și ne-ați adresat cuvinte superbe, țin în mod special să vă mulțumesc acum. Am citit toate mesajele voastre și le-am printat pentru a le arata Caeliei mai târziu (când va înțelege) ?”, a spus Camelia Potec.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. „Inițiativa celor Trei Mări” – un forum hărăzit României, la Centenar


 

Close
Închide
  Close