Patru pasionați de pariuri vor avea sărbători de milioane! Aceștia au investit între 5 și 10 lei pe câteva bilete cu meciuri și au scos din seiful casei de pariuri, în total, aproape 700.000 de lei! Acesta este cel mai mare câștig din istoria agenției de pariuri în cauză, câștig obținut într-o singură unitate. Bilete au fost concepute de fiul lui Achim Nica, un pasionat al jocurilor de noroc. Acesta joacă de aproape 20 de ani și petrece chiar și 8 ore în agenția de pariuri.

Fiecare bilet a avut aceleași meciuri din diverse campionate de pe glob, 22 de meciuri în total, ceea ce, la agenția de pariuri în cauză, înseamnă câștig dublu. Așadar, pentru un bilet pe care s-a investit 5 lei, câștigul a ajuns la 182.686,62 de lei! În total, au fost înregistrate 4 bilete: două cu câte 5 lei, unul cu 6 lei și unul cu 10.

”E o bucurie și nu e prima dată când venim și dăm bani mulți în zona Banatului. Avem mulți jucători aici și foarte mulți inspirați, ne bucurăm, deși în Timișoara avem acum o mare problemă cu niște așa-ziși jucători care au mizat sume fictive, în colaborare cu un operator de-al nostru… delapidare, înșelăciune. La Timișoara era câștigul fictiv, 130.000 de lei, aici la Caransebeș plătim adevăratele bilete în sumă de aproape 700.000 de lei, șapte miliarde de lei vechi! Biletele sunt incredibile, aș compara cu un 6 din 49, o nebunie să joci o amestecătură de evenimente din Europa, America de Sud, America de Nord, Australia, asta denotă faptul că jucătorii noștri se pricep și înțeleg fenomenul și știu să-și aleagă meciurile și mă bucur pentru ei, este un câștig frumos”, a declarat reprezentantul casei de pariuri, Florin Gongu.

bilete-castigatoare-pariuri

 

Fiul lui Achim Nica, celebrul doinitor al Banatului, spune că a moștenit de la tatăl său perseverența, că vine în agenția de pariuri ca la birou și stă câte 7-8 ore pe zi. Când îl sună cineva, spune că se află la birou, în spirit de glumă. El consideră că acești bani au venit cum nu se putea mai bine pentru că mai avea pe card 500 de lei. Asta după ce în luna ianuarie a acestui an a fost disponibilizat de la serviciu (E.ON Gaz) și a primit ca salarii compensatorii 13.000 de lei. Toți bani s-au dus pe traiul de zi cu zi și nu a lipsit zi să nu pună și câte 5 lei la pariuri. Tot de 5 lei trebuia să pună biletul și sâmbătă, dar s-a gândit să suplimenteze cu alți 5 lei pentru că a mai dorit să adauge un meci.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Numai fotbal și niciodată cele foarte cunoscute, pentru că, spune el, acolo se fac cele mai multe blaturi. Așa că studiază campionate întregi, îi place să cunoască toate clasamentele și să gândească fiecare bilet. Așa se face că prietenii au prins încredere în el și au copiat practic biletul, unul cu foarte mare noroc. Acești bani nu le vor schimba viața. Toți sunt convinși că vor fi cheltuiți pe lucruri necesare în casă, pentru copii și nepoți și ei vor juca în continuare.

De exemplu, Achim Nica jr. își va cumpăra o mașină de teren pe care și-o dorește dintotdeauna, va cumpăra băiatului un tractor și nurorii o mașină mai bună ca să nu se mai certe cu băiatul pe singurul automobil.

Sursa foto și video: Express de Banat

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase