Mergi direct la conținut »
Cât a costat înmormântarea lui Ilie Balaci. Primăria Craiovei vrea să suporte toate cheltuielile
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cât a costat înmormântarea lui Ilie Balaci. Primăria Craiovei vrea să suporte toate cheltuielile

Cât a costat înmormântarea lui Ilie Balaci. Primăria Craiovei vrea să suporte toate cheltuielile

Serviciul Imagine al Primăriei Craiova a întocmit rapid un raport privind "acordarea unui sprijin financiar ca urmare a decesului marelui fotbalist Ilie Balaci", iar acest sprijin constă în suportarea cheltuielilor cu înmormântarea fostului mare fotbalist.

Proiectul de hotărâre privind „alocarea de la bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Craiova, pe anul 2018, a unei sume de bani reprezentând cheltuielile de înmormântare a marelui sportiv, Cetăţean de Onoare al Municipiului Craiova, Ilie Balaci”, a fost adăugat peste ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Craiova, programată joi, scrie gds.ro.

150.000 de lei din bugetul Craiovei

Consilierii locali vor vota ca din bugetul Craiovei să se aloce suma de 150.000 de lei, estimată de municipalitate că ar reprezenta cheltuielile cu înmormântarea simbolului Craiovei Maxima. Primăria îşi motivează decizia prin faptul că Ilie Balaci este din anul 2002 Cetăţean de Onoare al Craiovei, evidenţiind însă şi performanţele obţinute de „Marele Blond” ca fotbalist şi antrenor.

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, pe 21 octombrie, la doar 62 de ani. „Minunea Blondă” venise la Craiova pentru a asista la meciul CSU Craiova-FCSB, de duminică seară, dar a murit în brațele mamei sale, în urma unui infarct.

După moartea acestuia, a fost deschisă o anchetă, Ministerul Sănătății trimițând o echipă la Craiova, pentru a investiga modul în care s-au efectuat procedurile și cum a fost declarat decesul.


Citește și: Caracatiţa terenurilor de la Aeroportul Otopeni: Gigi Becali a cumpărat cu un euro metrul pătrat și-l poate vinde cu 25, dar spune că va accepta orice preț al statului! “Eu trăiesc în creștinism, nu în capitalism”

Close
Închide
  Close