MENIU CAUTĂ
10 Iun. 2018 18:10

Cătălin Botezatu a comentat ținuta Simonei Halep de la Roland Garros. „Suntem obișnuiți ca tenismenele să poarte fuste scurte, însă la Halep…” | FOTO

Distribuie

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat ținuta purtată de Simona Halep la turneul de la Roland Garros, pe care numărul 1 mondial l-a și câștigat.

Pe durata turneului de mare șlem de la Roland Garros, Simona Halep a purtat un echipament format dintr-o fustă și un maiou de culoare albastră.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat ținuta cu care s-a afișat Simona Halep la Roland Garros 2018, turneu de mare șlem pe care l-a și câștigat. Este primul turneu de mare șlem câștigat de Simona Halep în cariera sa. A mai fost prezentă în finala turneului de la Paris în 2014 și 2017.

”Noul look pe care Simona Halep îl abordează pe teren este unul spectaculos… Din punctul meu de vedere, Simona nu este doar o jucătoare desărvârșită, cu care eu mă mândresc, ci și o femeie minunată, cu un trup demn de invidiat!”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.


„Această nuanță de bleu-albastru este foarte frumoasă, îi stă foarte bine, iar în pozele în care Simona a fost imortalizată are și un aer ușor sexy! E adevărat că suntem obisnuiți ca tenismenele să poarte fuste scurte, însă, la Halep, în finala de la Roland Garros, a fost ceva mai mult!”, a mai afirmat el.

Cătălin Botezatu îi recomandă Simonei Halep să nu mai poarte pantaloni scurți:

„Îi recomand să evite pantalonii scurți, pe care i-a purtat în anumite concursuri! De obicei, ei taie foarte tare piciorul și la propriu, și la figurat, și atunci când sunt extrem de mulați scot în evidență surplusul de carne sau de piele”.


Citește și: OPINIE / Singurul om din cariera lui Halep care n-a primit măcar o felicitare. S-a îmbolnăvit, dar nu vrea să se știe cât suferă!


 

Citește mai multe despre echipament, Roland Garros, tinuta și Victorie pe Libertatea.

Comentarii