• În 10 ani, prevalându-se de HG confuză, municipalitatea și MTS n-au mișcat un pai, iar clădirea și sălile în care își desfășoară activitatea CS Petrolul sunt degradate, iar structura de rezistență este afectată.
  • Ministrul Ionuț Stroe a fost la Ploiești, iar prima măsură anunțată a fost o expertizare tehnică a sălii. Inițial, Consiliul Local al Primăriei n-a aprobat sumele necesare în proiectul de rectificare de buget de săptămâna trecută. După două încercări nereușite, suma necesară pentru expertiză a trecut după ședința CL de joi.

Corpul de Control al MTS a fost la sală chiar în ziua în care am publicat articolul, iar prima măsură, anunțață chiar pe site-ul instituției, pe 3 decembrie, de ministrul Ionuț Stroe, prezent la fața locului, a fost demararea de urgență a unei expertize tehnice, în urma rezultatului acesteia urmând să se decidă felul în care se va acționa asupra clădirii, dacă va fi reabilitată sau va fi construită o sală nouă.

16 zile de la vorbe la fapte!

Expertiza va fi demarată urgent, nu va dura mai mult de o săptămână. În plus, ne aflăm într-un moment fericit aș spune, cel al construcției bugetare de la anul, în funcție de ce zice expertiza pot fi cuprinși și banii pentru reparații. MTS nu va prelua clădirea, aceasta rămâne aici, există și un dialog pe care-l voi porni cu Compania Națională de Investiții, acolo sunt programe pentru construcția și reabilitarea sălilor de sport. Această sală este eligibilă pentru a fi finanțată de către programul CNI și probabil că acesta va fi actul normal și firesc.

Ministrul Ionuț Stroe:

Au trecut 16 zile de la vorbă la fapte

Săptămâna trecută, atunci când s-a dezbătut prima oară proiectul privind rectificarea de buget pentru municipiul Ploiești, în care se afla prinsă și expertizarea tehnică a sălii, Consiliul Local nu a aprobat bugetul!

A doua oară când s-a venit cu rectificarea de buget în CL, nu a mai fost “prinsă” și expertiza, iar bugetul a trecut!

Până la urmă, expertiza a trecut în ședința de joi a Consiliului Local.

Citeşte şi:

Ministrul Tineretului și Sportului a venit de urgență la Ploiești: ”Nici un efort nu e prea mare pentru a reabilita sala”. Ce soluție există pentru clubul CS Petrolul

Explicațiile fostului primar despre dezastrul de la CS Petrolul Ploiești. „Ministerul Tineretului se opune descentralizării pentru că scade numărul de directori”

Corina Ungureanu explică dezastrul de la Petrolul Ploiești. „Există o singură soluție, o clădire nouă pentru antrenamentul gimnastelor”

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit