MENIU CAUTĂ

Ce s-a întâmplat la conferința lui Didier Deschamps după finala CM 2018. Fotbaliștii l-au stropit cu șampanie / VIDEO

Distribuie

Ce s-a întâmplat la conferința lui Didier Deschamps după finala CM 2018, câștigată de francezi, 4-2, împotriva Croației.

Sărbătoarea de pe gazon, acolo unde au primit trofeul suprem, a continuat și în vestiare, dar și la conferința de presă, acolo unde selecționerul Didier Deschamps nu a fost lăsat să vorbească. Nici bine nu s-a așezat în fața microfoanelor, că jucătorii au invadat sala, l-au stropit cu șampanie, i-au scandat numele, au cântat, au dansat pe masă și i-au stropit și pe jurnaliștii prezenți în sala de conferințe.

După câteva momente, când Deschamps credea că jucătorii s-au calmat și s-au îndreptat spre vestiare, aceștia au revenit în câteva secunde și au mai dat un recital. Ud din cap până-n picioare, selecționerul și-a susținut până la urmă conferința de presă.

Didier Deschamps (49 de ani), care a fost căpitan la precedentul triumf al Franței, este a treia persoană care reușește să câștige titlul mondial atât ca jucător, cât și ca antrenor, alături de Franz Beckenbauer (Germania) și Mario Lobo Zagallo (Brazilia). De asemenea, Deschamps a devenit deja primul antrenor din istoria naţionalei Franţei care îi duce pe „cocoşi” în finala a două competiţii majore (Euro 2016 şi CM 2018).

După ce a dat tonul, Pogba a fost „capul răutăților” și în timpul interviurilor acordate de colegii săi. Mijlocașul lui Manchester United l-a întrerupt pe Griezmann, s-a bagăt în fața camerei și a cântat, apoi l-a sărutat pe obraz pe atacantul lui Atletico Madrid.

Franța a învins Croația cu 4-2, după golurile marcate de Mario Mandzukic (18-autogol), Antoine Griezmann (38 – penalty), Paul Pogba (59) şi Kylian Mbappe (65), în timp ce pentru croaţi au punctat Ivan Perisic (28), Mario Mandzukic (69).


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că ”liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!

Citește mai multe despre didier deschamps, Croația, Cupa Mondială, Franța și Rusia pe Libertatea.

Comentarii