MENIU CAUTĂ

Ce i-a spus Cristi Borcea lui Gigi Becali. „Nașule, dacă nu erai…”

Distribuie

Gigi Becali a dezvăluit ce planuri are finul său, Cristi Borcea, după ce va fi eliberat din închisoare.

Cristi Borcea se află după gratii, după ce a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor”. Cristi Borcea, care a avut permisie specială de Crăciun pentru a petrecere sărbătorile de iarnă alături de iubita sa, Valentina Pelinel, și de fiul lor, Milan, a vorbit cu nașul său, omul de afaceri Gigi becali.

Gigi Becali, care este implicat în numeroase acțiuni de binefacere, a dezvăluit, într-un interviu pentru Pro X ce planuri are Cristi Borcea după ce va fi eliberat din închisoare.

Cristi Borcea nu vrea sub nicio formă să mai audă de fotbal.

„Eu am vorbit cu Borcea. Nu revine în fotbal. Mi-a zis «Chiar dacă îmi dă cineva clubul gratis nu mă mai bag. Păi am intrat la pușcărie din cauza lui Dinamo și am pierdut bani». El nu a pierdut bani mulți pentru că la Dinamo erau mai mulți acționari.

Mi-a zis «Nașule, dacă nu erai așa puternic poate mă băgam. Dar nu mă pot bate cu tine. Ce să fac? Să fiu mereu pe locul 2? Mie îmi place să fiu pe locul 1». El nu poate să se bată cu mine, din punct de vedere financiar”, a declarat Gigi Becali despre finul său, Cristi Borcea.


Citește și: EXCLUSIV/ Hotărâre uimitoare luată de instanță: vor exista două trupe Iris! Deși a abandonat formația, Cristi Minculescu se poate folosi de marcă


 

Citește mai multe despre planuri pe Libertatea.

Comentarii