De Andrei Crăițoiu,

Bucureștiul va fi din nou capitala snookerului mondial! În luna octombrie, unul dintre cei mai mari jucători din istorie, Ronnie O’Sullivan, va reveni în România pentru un eveniment special.

În vârstă de 43 de ani, campionul mondial, a confirmat oficial participarea la București la o seară de snooker care va avea loc la Circul Metropolitan.

Evenimentul va fi organizat în memoria lui Marius Ancuța, cel mai cunoscut comentator de snooker din România, care a murit în urmă cu un an, la vârsta de 50 ani.

Comentatorul celor mai importante evenimente din snooker pentru Eurosport a fost un pion important în popularizarea acestui sport în România.

De profesie medic stomatolog, Marius Ancuţa a devenit în martie 2016 primul antrenor român de snooker acreditat de World Profesional Billiards and Snooker Association.

Ronnie O’Sullivan a fost primul nume care a fost contactat pentru a participa la evenimentul de la București, iar acum și-a dat oficial acordul pentru a veni la acest spectacol din luna octombrie.

Evenimentul va fi organizat de Adrian Thiess și, pe lângă Ronnie O’Sullivan, au mai fost invitați la București pentru acest eveniment și alți jucători importanți din snooker, cel mai mare nume fiind campionul mondial la zi, britanicul Judd Trump.

Ronnie e de 5 ori campion mondial, în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013, și a fost unul dintre jucătorii pe care Ancuța îi aprecia foarte mult. De precizat că O’Sullivan a reușit în carieră 1009 breakuri de peste 100 de puncte, de departe cele mai multe din istoria snookerului. Pe locul 2 e Stephen Hendry, scoțianul retras, cu 775 de breakuri.

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”
GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat