Mergi direct la conținut »
CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul din Liga Campionilor, după o victorie istorică la Glasgow, cu Celtic. Urmează Slavia Praga
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul din Liga Campionilor, după o victorie istorică la Glasgow, cu Celtic. Urmează Slavia Praga

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul din Liga Campionilor, după o victorie istorică la Glasgow, cu Celtic. Urmează Slavia Praga

CFR Cluj a făcut un meci fantastic la Glasgow, cu Celtic, în manșa secundă din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

De Ciprian Iana,

Campioana României s-a impus cu 4-3 (1-0), după o repriză secundă fantastică.

După 1-1 în meciul tur de la Cluj-Napoca, echipa antrenată de Dan Petrescu a reușit o partidă fabuloasă în returul contra celor de la Celtic, campioanei Scoției.

Clujenii au deschis scorul în minutul 27 prin Ciprian Deac, acesta fiind și scorul la pauză.

La reluare, scoțienii au preluat inițiativa și au trecut rapid în avantaj. Primul care a marcat pentru gazde a fost Forrest, în minutul 51, în timp ce Edouard a înscris, zece minute mai târziu, golul de 2-1.

Jucătorii campioanei au revenit în joc în minutul 74, când Billel Omrani a marcat diin lovitură de la 11 metri.

Totuși, Celtic a trecut din nou în avantaj, în minutul 76, prin Christie, însă Omrani a marcat încă o dată pentru un 3-3.

Nu a fost însă rezultatul final, deoarece George Țucudean a marcat în prelungirile partidei, iar CFR s-a calificat în play-off-ul celei mai importante competiții eruopene intercluburi, notează frf.ro.

Pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor, CFR va disputa o “dublă” contra campioanei Cehiei, Slavia Praga, formație la care evoluează și internaționalii români Nicolae Stanciu și Alexandru Băluță.

Close
Închide
  Close