Mergi direct la conținut »
Ciobotariu: "Fără noi, campionatul s-ar fi terminat demult"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Ciobotariu: „Fără noi, campionatul s-ar fi terminat demult”

ASA Târgu Mureş a ratat pe spatele ei şansa de a intra în istorie ca prima echipă nou-promovată care s-ar fi încoronat campioana ţării. Antrenorul Liviu Ciobotariu a avut un discurs plat, ca de obicei.

„Felicit jucătorii pentru acest retur de campionat și pentru tot parcursul din acest sezon. E un loc 2 și o poziție care ne duce într-o cupă europeană. Am spus-o și după meciul cu Astra: dacă ASA Tg. Mureș nu avea evoluții așa bune, campionatul s-ar fi terminat demult. Ăsta e fotbalul, suntem dezamăgiți, dar trebuie să vedem și lucrurile pozitive pe care le-am realizat. Suntem echipa care s-a bătut până în ultima etapă cu Steaua. Suntem dezamăgiți, dar trebuie să ținem capul sus. Le mulțumesc fanilor și întregii echipe pentru susținerea oferită. Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul meciului ASA Tg. Mureș – Oțelul Galați 1-2, la Digi Sport.

„Am ratat foarte mult și asta nu cred că a fost vina presiunii. Jucătorii aflați la finalizare nu au fost inspirați. Voiculeț a avut o ratare incredibilă, dintr-un metru a șutat în portar și aici nu cred că mai e vorba de presiune. Am riscat pe final, fiindcă trebuia să câștigăm, dar am primit și cel de-al doilea gol.”, a adăugat tehnicianul ardelenilor.

„Rămâne de văzut care va fi situația jucătorilor aflați la final de contract. Conducerea a spus că va relua în aceste zile discuțiile cu jucătorii pentru prelungire”, a încheiat acesta.

Mureşan: „Nu-i doresc nimănui să trăiască aşa ceva”

Gabi Mureşan, jucătorul cel mai detestat de stelişti din tabăra ardelenilor, după ce a fost aproape să-i scoată un ochi lui Raul Rusescu, s-a declarat foarte dezamăgit la finalul jocului.

„Să fiu fericit după ce pierdem titlul acasă? Este o seară tristă! Nu îi doresc nimănui să trăiască așa ceva. Cred că ne-am gândit prea mult la jocul Stelei. Nu ne așteptam ca Oțelul să ne pună atâtea probleme, dar ei au venit degajați și au jucat bine. Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Acum e târziu.

Eu îmi doresc să rămân, dar depinde de mai mulți factori. Dacă se propune salvarea de la retrogradare, nu voi rămâne. Depinde de câți jucători pleacă, depinde de cum ne întărim”, a spus Mureşan.

Close
Închide
  Close