Mergi direct la conținut »
Ciprian Marica, implicat în campania de prevenire a criminalităţii: ”Practicaţi sportul! Veţi învăţa ce înseamnă fair play"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ciprian Marica, implicat în campania de prevenire a criminalităţii: ”Practicaţi sportul! Veţi învăţa ce înseamnă fair play"

Ciprian Marica, implicat în campania de prevenire a criminalităţii: ”Practicaţi sportul! Veţi învăţa ce înseamnă fair play”

Ciprian Marica, implicat în campania de prevenire a criminalităţii: "Practicaţi sportul! Veţi învăţa ce înseamnă fair play".

De Ciprian Iana,

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Fundația Ciprian Marica, au marcat prima zi din „Săptămâna Prevenirii Criminalității” printr-un eveniment având ca temă delicvența juvenilă, ce a avut loc la Școala Gimnazială Nr. 1 din Voluntari.

Ciprian Marica a fost astăzi invitat special al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov în cadrul campaniei naționale de prevenire a criminalității. Peste 400 de copii, elevi în clasele a VII-a și a VIII-a au fost încurajați să practice sportul, de orice fel pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Ciprian Marica: „Este pentru prima oară când particip la un astfel de eveniment și am acceptat invitația Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov de a vorbi pe tema prevenirii delicvenței juvenile deoarece am convingerea că sportul este un drum sigur pentru a reuși în viață și a sta departe de probleme. Pentru mine Gică Hagi a fost un exemplu.

Performanțele lui m-au inspirat și m-au ambiționat. Găsiți-l pe Hagi în sportul vostru preferat și visați ca într-o zi să ajungeți la fel de mare sau de ce nu, chiar mai mare decât el. Visați departe, țintiți și mai departe. Vorbiți cu părinții voștri despre ce vă pasionează. Practicați sportul! Veți învăța ce înseamnă fair play, veți căpăta încredere în voi și vă veți face prieteni. Nu uitați că sportul înainte de toate este sănătate”.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

Ciprian Marica a avut parte și de o surpriză. Copiii prezenți la eveniment i-au cântat la mulți ani cu ocazia împlinirii vârstei de 32 de ani. Vizibil emoționat fostul atacant al echipei naționale le-a mărturit elevilor că își amintește cu drag de copilărie și că îi invidiază pentru vârsta lor la care încă pot visa.

Ciprian Marica

Ciprian Marica, implicat în campania de prevenire a criminalităţii. Fostul fotbalist are o fundaţie

Fundaţia Ciprian Marica este o organizaţie non-profit înfiinţată pe 23 noiembrie 2012. Misiunea Fundaţiei Ciprian Marica constă în descoperirea, îndrumarea, formarea şi promovarea tinerilor cu talent şi aptitudini în domeniile artistic, sportiv, educaţional, prin organizarea de acţiuni şi manifestări sportive, culturale şi educaţionale. Fundaţia acţionează pe trei planuri: programe pentru bursieri, programe comunitare şi construirea pas cu pas a unei şcoli vocaţionale, acesta fiind obiectivul pe termen mediu.

CITEŞTE ŞI: Povestea retragerii lui Ștefan Radu de la națională. Fundașul lui Lazio are amintiri neplăcute cu noul selecționer. Cosmin Contra l-a acuzat de indolență în 2008

Close
Închide
  Close