Mergi direct la conținut »
Ciprian Marica va fi tată pentru a doua oară. Cu ce l-a cucerit Ioana Marcu pe fostul fotbalist | FOTO Galerie foto
3imagini
Sport Libertatea > Sport > Ciprian Marica va fi tată pentru a doua oară. Cu ce l-a cucerit Ioana Marcu pe fostul fotbalist | FOTO

Ciprian Marica va fi tată pentru a doua oară. Cu ce l-a cucerit Ioana Marcu pe fostul fotbalist | FOTO

Fostul fotbalist Ciprian Marica se pregătește să devină tătic pentru a doua oară, iubita lui, Ioana Marcu, fiind însărcinată.

De Dana Aramă,

În 2016, Ciprian Marica a devenit tată pentru prima oară, când Ioana Marcu, iubita lui, i-a dăruit un băiețel, Albert Andrei.

Acum, Ioana marcu este din nou însărcinată și îi va dăruit cel de-al doilea copil lui Ciprian Marica peste doar patru luni. Familia celor doi se va mări tot cu un băiețel.

 ”Da, este adevărat. Ioana este însărcinată în 5 luni. Vom avea un băiețel”, a confirmat Ciprian Marica pentru revista Viva.

Ioana Marcu este o prezență extrem de discretă și o tânără foarte frumoasă, care atrage imediat atenția.

Iubita lui Ciprian Marica este din Constanța și este studentă la medicină. Deși formează o familie, cei doi nu și-au oficializat relația.

”Suntem o familie modernă, nu e nevoie de ceva scris ca să ne iubim!”, spunea fostul fotbalist.

Despre cum l-a cucerit Ioana Marcu, Ciprian Marica mărturisea, într-un interviu pentru revista Viva:

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri”.

Ciprian Marica este unul dintre foștii ”crai” din fotbalul românesc și a avut relații cu femei celebre, printre care Ilianca Vandici sau Laura Teodoru.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Nouă în Taur. Uranus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Vărsătorului


 

Close
Închide
  Close