MENIU CAUTĂ

Consilierul Andrei Vochin, omul lui Răzvan Burleanu, făcut praf. ”Imaculatul portbagajelor mirositoare de crap și scrumbie de Dunăre”

Distribuie

Consilierul Andrei Vochin, omul lui Răzvan Burleanu, făcut praf. ”Imaculatul portbagajelor mirositoare de crap și scrumbie de Dunăre”.

Pe când era jurnalist, actualul angajatul FRF era nelipsit de la meciurile de pe teren propriu ale echipei Oțelul Galați, în baza relației de prietenie care-l lega de Mihai Stoica. De la Dunăre, Vochin pleca având portbagajul făcut acvariu, se glumea la vremea respectivă.

Fostul arbitru Marius Beudeanu îl înfierează pe ”fostul coleg de accelerat”, într-o postare făcută, miercuri seară, pe Facebook. Nu-i scrie numele, dar indiciile duc, indubitabil, către Andrei Vochin.

”Înțeleg, din presă, că dupa codul de bune maniere, sau cum s-o fi numind in dialectul ferefist, impus naționalelor de juniori, de altfel perdante in totalitatea competițiilor, gurul federației, imaculatul porbagajelor mirositoare de crap si scrumbie de Dunăre, a reușit să salveze și naționala U21, abolind cultul manelelor in vestiarul copiilor.
Elitistule, care ești tu, ce ti-as mai reaminti eu de cușetele alea, cu parfum de crenvurști de Bistrița, pe ruta Sighișoara -București, dar n-am s-o fac decât așa, tangențial că, vorba aia, am fost colegi de accelerat.
Chiar imi repugnă impostorii și parveniții și la anumite intervale de timp defulez.

Hai, să aveți o noapte liniștitaă ! NB”, a scris fostul ”tușier”.

Reacția lui Beudeanu a fost provocată de ultima apariție publică a consilierului federal. Andrei Vochin s-a bătut cu pumnul în piept că a detensionat situația de la naționala de tineret, ca și calificată la Euro 2019 din Italia, selecționată unde fundașul Răzvan Popa și portarul Ionuț Radu nu au vrut să mai vină la lot pe motiv că în vestiar se ascultau manele.

”Eu am avut o discuţie cu tatăl lui Răzvan Popa, de la Craiova. L-am rugat să vină la Federaţie și să-mi explice despre e vorba. Mi-a spus care sunt motivele pentru care cei doi nu mai voiau să vină. Unul dintre ele era chiar cel cu manelele.

Spunea că în jurul echipei nu e ceea ce ei văd la Inter. Ei veneau de la Inter. I-am zis: «Vă rog din suflet, mai veniţi o singură dată! S-au schimbat nişte lucruri»”, a declara, miercuri seară, Andrei Vochin, la TV Digi Sport.

Citește mai multe despre Andrei Vochin pe Libertatea.

Comentarii